Ταινιοθήκη της Ελλάδος: Έως τη Μεγάλη Πέμπτη το αφιέρωμα «Μνήμες Δικτατορίας»

Περισσότερα… ΠΗΓΗ…

cf84ceb1ceb9cebdceb9cebfceb8ceaecebaceb7 cf84ceb7cf82 ceb5cebbcebbceacceb4cebfcf82 ceadcf89cf82 cf84ceb7 cebcceb5ceb3ceaccebbceb7 cf80
facebooktainiothiki

Παρατείνεται, λόγω αυξημένης ζήτησης, έως τη Μεγάλη Πέμπτη 29 Απριλίου το online αφιέρωμα «Μνήμες Δικτατορίας» της Ταινιοθήκης της Ελλάδος.

Gια όσους δεν πρόλαβαν, οι ταινίες θα είναι διαθέσιμες, δωρεάν, στην ψηφιακή αίθουσα της Ταινιοθήκης online.tainiothiki.gr έως τις 23:59 της Μ.Πέμπτης.

Πρόκειται για το νέο, τέταρτο κατά σειρά, πρόγραμμα της επιτυχημένης ενότητας «Η Ταινιοθήκη στο σπίτι» που διοργανώθηκε με αφορμή την επέτειο από το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου. Με 11 εμβληματικές ταινίες μυθοπλασίας των Θ. Αγγελόπουλου, Π.Βούλγαρη, Δ.Θέου, Θ.Ρεντζή / Ν.Ζερβού, Ν.Κούνδουρου, Φρ. Λιάππα, Δ.Μακρή, Ρ.Μανθούλη, Τ.Μαρκετάκη, Γ.Σταμπουλόπουλου, Π.Τάσιου και 2 ντοκιμαντέρ των Σ. Μανιάτη / Γ.Τσεμπερόπουλου και Ν.Καβουκίδη.

[embedded content]

Την εκδήλωση έθεσε υπό την αιγίδα της η Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών, λαμβάνοντας υπ’ όψη τη μεγάλη απήχηση των προηγούμενων τριών κύκλων προβολών της Ταινιοθήκης στην ελληνική ομογένεια.

To αφιέρωμα υλοποιείται με την υποστήριξη του Δεύτερου Προγράμματος 103,7.

ΠΗΓΗ