«Ταξίδι στα Αστέρια»: Έρχεται η ταινία για τα 100 χρόνια της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Περισσότερα… ΠΗΓΗ…

cf84ceb1cebeceafceb4ceb9 cf83cf84ceb1 ceb1cf83cf84ceadcf81ceb9ceb1 ceadcf81cf87ceb5cf84ceb1ceb9 ceb7 cf84ceb1ceb9cebdceafceb1

Στις 27 Ιουνίου θα κάνει πρεμιέρα η ταινία «Ταξίδι Στα Αστέρια», σε σενάριο και σκηνοθεσία του Χρήστου Δήμα, αφιερωμένη στα 100 χρόνια της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Η ταινία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο πάθος με το οποίο η οικογένεια Γιαννακόπουλου αγωνίστηκε για να οδηγήσει την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού στην κορυφή του κόσμου.

Ο Παύλος, ο Θανάσης και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ενσαρκώνονται αντίστοιχα από τους Δάνη Κατρανίδη, Θέμη Πάνου και Αργύρη Πανταζάρα.

Όπως αναφέρει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ταινία για τα 100 χρόνια ζωής και επιτυχιών του μπασκετικού τμήματος του Παναθηναϊκού, «Ταξίδι στα αστέρια», είναι γεγονός.

Μετά από σκληρή δουλειά ετών μια εξαιρετική παραγωγή για την ενδοξότερη ελληνική ομάδα είναι έτοιμη προς προβολή. Η ταινία που πραγματεύεται το ταξίδι του Παναθηναϊκού προς την κορυφή της Ευρώπης θα είναι από τις 27 Ιουνίου στη διάθεση του κοινού μέσω Online Streaming στο viva.gr.»

galis stoiko

Info

Ταξίδι στα Αστέρια

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Χρήστος Δήμας

Παραγωγός: Βίκυ Λάσκαρη

Εκτελεστής Παραγωγός: Πάνος Παπαχατζής

Οργάνωση Παραγωγής: Δημήτρης Γκάνος

Διευθυντής Παραγωγής: Γιάννης Καραντάνης

Διευθυντής Φωτογραφίας: Κώστας Τριανταφύλλου

Μοντάζ: Στέλλα Φιλιπποπούλου

Μουσική: Νίκος Κυπουργός

Ήχος: Ντίνος Κίττου

Σχεδιασμός/Μίξη Ήχου: Κώστας Φυλακτίδης

Σκηνικά: Κική Πίττα

Κοστούμια: Κατερίνα Ζούρα

Μακιγιάζ: Δήμητρα Γιατράκου

Κομμώσεις: Γιώργος Ταμπακάκης

Βοηθός Σκηνοθέτη: Στέλλα Χαριτοπούλου

Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης, Θέμης Πάνου, Αργύρης Πανταζάρας, Γιώργος Γάλλος, Βαγγέλης Μουρίκης, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Κώστας Αποστολάκης, Τάσος Ιορδανίδης, Δάφνη Λαμπρογιάννη, Gilles Touchais, Μάρκος Λεζές, Νίκος Αρβανίτης, Ιωάννα Πηλιχού, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Αφροδίτη Γεωργούση, Νίκος Βαρδάκας, Χρήστος Πλαϊνης, Λευτέρης Ζαμπετάκης

Φιλική Συμμετοχή: Ζέτα Μακρυπούλια.

ΠΗΓΗ