Ταραντίλης: Οι αποφάσεις για τον κορονοϊό δεν είναι γραμμικές, θα ανακοινώνονται κάθε Παρασκευή

cf84ceb1cf81ceb1cebdcf84ceafcebbceb7cf82 cebfceb9 ceb1cf80cebfcf86ceaccf83ceb5ceb9cf82 ceb3ceb9ceb1 cf84cebfcebd cebacebfcf81cebfcebd
facebookxristos tarantilis

Την πρόθεση της κυβέρνησης να πραγματοποιεί κάθε Παρασκευή ανακοινώσεις για την πανδημία του κορονοϊού και τα μέτρα που θα λαμβάνονται ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης.

«Η πανδημία, ωστόσο, αποτελεί δυναμικό -και όχι στατικό- φαινόμενο και οι αποφάσεις για την αντιμετώπισή της δεν μπορεί να είναι γραμμικές. Παρακολουθούμε στενά τα δεδομένα και προχωράμε με βάση τις εισηγήσεις των ειδικών, βήμα-βήμα έχοντας ως γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας και της ανθρώπινης ζωής. Κάθε Παρασκευή θα συνεδριάζει η Επιτροπή των επιστημόνων, προκειμένου να κάνει τις εισηγήσεις της, και στη συνέχεια θα ανακοινώνονται από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, κ. Ν. Χαρδαλιά, οι κυβερνητικές αποφάσεις για το επόμενο διάστημα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ταραντίλης.

«Η επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα μας έχει βελτιωθεί σε σχέση με τις αρχές Δεκεμβρίου. Υπάρχει μείωση των ενεργών κρουσμάτων αλλά και της πίεσης στο Σύστημα Υγείας» πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

ΠΗΓΗ

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: