Τα Βραβεία Grammy 2022 θα έχουν ρήτρα συμπερίληψης

cf84ceb1 ceb2cf81ceb1ceb2ceb5ceafceb1 grammy 2022 ceb8ceb1 ceadcf87cebfcf85cebd cf81ceaecf84cf81ceb1 cf83cf85cebccf80ceb5cf81ceafcebbceb7

«Ελπίζουμε ότι οι προσπάθειές μας θα αποτελέσουν παράδειγμα για τους συναδέλφους μας στη μουσική κοινότητα», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Ακαδημίας Ηχογράφησης, Harvey Mason Jr.

Η Ακαδημία Ηχογράφησης πρόκειται να ενσωματώσει έναν πρόσθετο όρο κοινωνικής ενσωμάτωσης στα συμβόλαια πρόσληψης για τα επόμενα Βραβεία Grammy, που θα πραγματοποιηθούν στις 31 Ιανουαρίου 2022 στο «Staples Center» του Λος Άντζελες.

Με αυτόν τον τρόπο τα Grammy θα γίνουν η πρώτη μεγάλη εκδήλωση βραβείων που δεσμεύεται δημοσίως για μια τέτοια ρήτρα.

Σε συνεργασία με την οργάνωση «Color of Change», η προσθήκη από την Ακαδημία Ηχογράφησης ενός παραρτήματος συμπερίληψης αποσκοπεί στη δημιουργία μιας πιο ποικιλόμορφης τελετής απονομής βραβείων μέσω της εφαρμογής πιο δίκαιων πρακτικών αναζήτησης προσωπικού και πρόσληψης.

Η επιπρόσθετη διάταξη για τη συμπερίληψη θα προστεθεί ως προσάρτημα στα συμβόλαια μεταξύ της Ακαδημίας Ηχογράφησης και της Fulwell 73 Productions, της εταιρείας παραγωγής των Βραβείων Grammy.

Ο στόχος της επιπρόσθετης ρήτρας ένταξης είναι να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αναζήτηση, ακρόαση, συνέντευξη και πρόσληψη ανθρώπων τόσο σε πόστο επί σκηνής όσο και εκτός σκηνής ατόμων που έχουν ιστορικά και συστηματικά αποκλειστεί από τη βιομηχανία.

Grammy Awards - trophy - Hit Channel

Τον οδηγό συνυπογράφει η Kalpana Kotagal, δικηγόρος πολιτικών δικαιωμάτων και εταίρος της εταιρείας Cohen Milstein Sellers & Toll, η οποία έχει ως στόχο να παροτρύνει τους οργανισμούς να φέρουν την αλλαγή.

«Η πρόσθετη διάταξη για τη συμπερίληψη στα Βραβεία Grammy θα περιλαμβάνει τα θεμελιώδη στοιχεία του εργαλείου, συμπεριλαμβανομένης της δέσμευσης για εμβάθυνση και διαφοροποίηση των δεξαμενών προσλήψεων, τον καθορισμό σημείων αναφοράς και στόχων για τις προσλήψεις, τη συλλογή και ενδελεχή ανάλυση των δεδομένων των υποψηφίων και των προσλήψεων και την εφαρμογή μέτρων λογοδοσίας», λέει η Kotagal.

Εκτός από την Kotagal, το κείμενο συνυπογράφουν ο Fanshen Cox, επικεφαλής στρατηγικής προσέγγισης στην Pearl Street Films, η Valeisha Butterfield Jones, συμπρόεδρος της Ακαδημίας Ηχογράφησης και ο Ryan Butler, ιδρυτικός διευθυντής του Κέντρο Blavatnik για τη Μουσική Βιομηχανία στο Πανεπιστήμιο Howard.

Το πλήρες προσάρτημα του οδηγού συμπερίληψης της Ακαδημίας Ηχογράφησης θα δημοσιοποιηθεί στις 16 Σεπτεμβρίου.

ΠΗΓΗ