Τα πιο «άτακτα» κορίτσια που άφησαν ιστορία στον κινηματογράφο

cf84ceb1 cf80ceb9cebf ceaccf84ceb1cebacf84ceb1 cebacebfcf81ceafcf84cf83ceb9ceb1 cf80cebfcf85 ceaccf86ceb7cf83ceb1cebd ceb9cf83
3

Και τις έξι θα τις γνωρίζαμε στη μητέρα μας.

Είναι ωραίες, είναι φινετσάτες, είναι γυναικάρες. Αλλά δεν μπορείς να τις έχεις τσάμπα. Τουλάχιστον όχι στους ρόλους που καλέστηκαν να ενσαρκώσουν.

Τα παρακάτω κορίτσια ξεχώρισαν τόσο για τις ερωτικές σκηνές τους, όσο και για το γεγονός ότι κατάφεραν να υποδυθούν τις ιερόδουλες – η κάθε μία με το δικό της ξεχωριστό ταμπεραμέντο.

Ξεσκονήσαμε λίγο την ταινιοθήκη μας και σας τις παρουσιάζουμε.

1. Rebecca De Mornay (Lana) στο Risky Business

Η Rebecca De Mornay αποδεικνύει στον πιτσιρικά Tom Cruise, ότι η ζωή γίνεται πολύ εύκολα μπουρδέλο άμα γνωρίσεις τη σωστή γυναίκα. Η Lana θα μπει αναπάντεχα στη ζωή του προκαλώντας το χάος. Θα του κλέψει το σπίτι, θα του καταστρέψει την Porsche 928 και θα του πάρει και την παρθενιά. Δεν ξέρουμε αν η Rebecca ήταν το πουλέν εκείνης της εποχής, αλλά σίγουρα θα θέλαμε μία τέτοια πιτσιρίκα για να μας μάθει 5 πραγματάκια όταν δεν ξέραμε ούτε τα βασικά. Και γι’ αυτό η ταινία είναι και σήμερα από τις διασημότερες της δεκαετίας και ζηλεύουμε ακόμη τον Cruise.

Δες τα υπόλοιπα κορίτσια στο Ratpack.gr

ΠΗΓΗ