Τα πιο έξυπνα και πρωτότυπα Χριστουγεννιάτικα δώρα, έρχονται ακόμα και με e-mail

cf84ceb1 cf80ceb9cebf ceadcebecf85cf80cebdceb1 cebaceb1ceb9 cf80cf81cf89cf84cf8ccf84cf85cf80ceb1 cf87cf81ceb9cf83cf84cebfcf85ceb3ceb5

Φέτος στις γιορτές κάντε τους αγαπημένους σας να πετάξουν από τη χαρά τους, χαρίζοντας τους δώρα εμπειρίας, σε συσκευασία δώρου ή ακόμα και στο e-mail τους!

Τώρα που φαίνεται ότι ξεπερνάμε τη δύσκολη περίοδο της αναγκαστικής απομόνωσης, διψάμε να βγούμε και να πάρουμε ανάσες ζωής και όμορφων εμπειριών. Διψάμε για όμορφες στιγμές ζωής! Αυτή είναι η ιδανικότερη στιγμή να χαρίσουμε δώρα εμπειρίας στις γιορτές!

Τα δώρα εμπειρίας είναι όμορφες στιγμές ζωής που τις αγοράζετε με τη μορφή gift vouchers 9μηνης διάρκειας ισχύος και με κόστος από μόλις 5€! Χαρίστε τους τη δυνατότητα να βιώσουν Οδήγηση Ferrari, πτήσεις με αεροπλάνα και ελικόπτερα, απολαυστικά διήμερα και τριήμερα, spa, αποδράσεις, ιππασία, παραπέντε, πιλοτάρισμα F16, πατινάζ και εκατοντάδες άλλες εμπειρίες, που θα τους αγοράσετε σε συσκευασία δώρου, με 9μηνο περιθώριο υλοποίησης και δικαίωμα αλλαγής! Οι περίοδοι του lockdown αναπληρώνονται με αντίστοιχη παράταση ισχύος των vouchers!

Και επειδή φέτος μπορεί να θέλετε να αγοράσετε τα δώρα σας την τελευταία στιγμή, ή χωρίς καν να τα αγγίξετε, τα δώρα εμπειρίας έρχονται με courier ή με e-gift στο e-mail σας, με εγγύηση τιμής, ευχετήρια κάρτα, οδηγίες χρήσης και δικαίωμα αλλαγής!

Μερικές ιδέες δώρων εμπειρίας: 

Δώρα εμπειρίας οδήγησης Ferrari!  Από 68€

New Project216
Δώρα εμπειρίας οδήγησης Ferrari

Κάντε δώρο οδήγηση Ferrari για ενήλικες και για παιδιά από 7 ετών και πάνω, σε ειδικά διαμορφωμένη αυθεντική Ferrari, με βοηθητικά καθίσματα και πεντάλ! Στη διάθεσή σας με ανοικτά vouchers 9μηνης διάρκειας, σε συσκευασία δώρου, από το φυσικό μας κατάστημα ή με courier στον χώρο σας ή και με e-gift στο e-mail σας, με εγγύηση τιμής, δικαίωμα αλλαγής και δικαίωμα παράτασης ισχύος!

Δώρα εμπειρίας πτήσεων στο πιλοτήριο!  Από 49€

Dwro Pilotos Mahitikou 14445 1
Δώρα εμπειρίας πτήσεων

Κάντε δώρο μια πτήση με αεροπλάνο, ως μάθημα πιλότου, ή ως πτήση εθισμού, ή ως απόδραση από την καθημερινότητα και ως μοναδική εμπειρία ζωής! Στη διάθεσή σας με ανοικτά vouchers 9μηνης διάρκειας, σε συσκευασία δώρου, από το φυσικό μας κατάστημα ή με courier στον χώρο σας ή και με e-gift στο e-mail σας, με εγγύηση τιμής, δικαίωμα αλλαγής και δικαίωμα παράτασης ισχύος!

Δώρα εμπειρίας ιππασίας!  Από 10€

Dwro Ippasia
Δώρα εμπειρίας ιππασίας

Πρωτότυπα δώρα για δραστηριότητες και αθλήματα σχετικά με τα άλογα και την ιππασία. Στη διάθεσή σας με ανοικτά vouchers 9μηνης διάρκειας, σε συσκευασία δώρου, από το φυσικό μας κατάστημα ή με courier στον χώρο σας ή και με e-gift στο e-mail σας, με εγγύηση τιμής, δικαίωμα αλλαγής και δικαίωμα παράτασης ισχύος!

Δώρα εμπειρίας hammam & spa!  Από 10€

New Project209
Δώρα εμπειρίας hammam & spa

Πρωτότυπα δώρα εμπειρίας spa για αναζωογόνηση, χαλάρωση και ευεξία. Στη διάθεσή σας με ανοικτά vouchers 9μηνης διάρκειας, σε συσκευασία δώρου, από το φυσικό μας κατάστημα ή με courier στον χώρο σας ή και με e-gift στο e-mail σας, με εγγύηση τιμής, δικαίωμα αλλαγής και δικαίωμα παράτασης ισχύος!

Μουσείο Αυτοκινήτου & Οδήγηση Formula 1!   Από 10€

dfgdf2 2
Δώρα εμπειρίας Μουσείο Αυτοκινήτου

Είσοδος στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου και βόλτα σε προσομοιωτή F1. Στους τρεις ορόφους του Μουσείου, οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν 112 αριστουργήματα της παγκόσμιας αυτοκίνησης καθώς και να περιηγηθούν στη μαγευτική ιστορία του τροχού από το 300 π.Χ. έως τις μέρες μας. Πρωτότυπα δώρα εμπειρίας για το Μουσείο Αυτοκινήτου, στη διάθεσή σας με ανοικτά vouchers 9μηνης διάρκειας, σε συσκευασία δώρου, από το φυσικό μας κατάστημα ή με courier στον χώρο σας ή και με e-gift στο e-mail σας, με εγγύηση τιμής, δικαίωμα αλλαγής και δικαίωμα παράτασης ισχύος!

Δώρα εμπειρίας αποδράσεων & weekends!  Από 20€ 

New Project467
Δώρα εμπειρίας αποδράσεων & weekends

Πρωτότυπες αποδράσεις από λίγες ώρες έως και μονοήμερα, διήμερα, weekends, τριήμερα, τετραήμερα και πολυήμερα, για αναζωογόνηση, χαλάρωση, ευεξία και απόδραση από την καθημερινότητα, στη διάθεσή σας άμεσα, με ανοικτά vouchers 9μηνης διάρκειας, σε συσκευασία δώρου, από το φυσικό μας κατάστημα ή με courier στον χώρο σας ή και με e-gift στο e-mail σας, με εγγύηση τιμής, δικαίωμα αλλαγής και δικαίωμα παράτασης ισχύος!

Δώρα εμπειρίας δείπνων & γευμάτων!  Από 20€

shutterstock 1656253300
Δώρα εμπειρίας δείπνων και γευμάτων

Αξιοδωρίσιμα δείπνα, γεύματα και brunches στη διάθεσή σας άμεσα, με ανοικτά vouchers 9μηνης διάρκειας, σε συσκευασία δώρου, από το φυσικό μας κατάστημα ή με courier στον χώρο σας ή και με e-gift στο e-mail σας, με εγγύηση τιμής, δικαίωμα αλλαγής και δικαίωμα παράτασης ισχύος!

Δώρα Πτήσεων Παραπέντε, από 70€

Dwro Parapente
Δώρα εμπειρίας πτήσεων παραπέντε

Διθέσιες πτήσεις παραπέντε και πρωτότυπα δώρα για δραστηριότητες και αθλήματα σχετικά με αλεξίπτωτα πλαγιάς – παραπέντε, στη διάθεσή σας άμεσα, με ανοικτά vouchers 9μηνης διάρκειας, σε συσκευασία δώρου, από το φυσικό μας κατάστημα ή με courier στον χώρο σας ή και με e-gift στο e-mail σας, με εγγύηση τιμής, δικαίωμα αλλαγής και δικαίωμα παράτασης ισχύος!

Χριστουγεννιάτικες Δωροεπιταγές για δώρα εμπειρίας!  Από 20€

Screenshot 2020 12 03 Χριστουγεννιάτικη Δωροεπιταγή 20€ για Εμπειρίες Ζωής
Χριστουγεννιάτικες δωροεπιταγές για δώρα εμπειρίας

Κάντε τους δώρο μια δωροεπιταγή που τους δίνει 9 μήνες περιθώριο για να την εξαργυρώσουν όποτε θέλουν σε εμπειρίες ζωής που εκείνοι θα επιλέξουν on-line από το baladeur.gr. Για κάθε εμπειρία που θα επιλέξουν όταν εξαργυρώσουν τη δωροεπιταγή τους, θα λάβουν στο e-mail τους ένα νέο voucher με διάρκεια ισχύος και πάλι 9 μήνες! Τις δωροεπιταγές μπορείτε να τις παραλάβετε από το φυσικό μας κατάστημα ή με courier στον χώρο σας ή και με e-gift στο e-mail σας!

Πρωτοχρονιάτικες Δωροεπιταγές για δώρα εμπειρίας!  Από 20€

Screenshot 2020 12 03 Πρωτοχρονιάτικη Δωροεπιταγή 20€ για Εμπειρίες Ζωής
Πρωτοχρονιάτικες δωροεπιταγές για δώρα εμπειρίας

Κάντε τους δώρο μια δωροεπιταγή που τους δίνει 9 μήνες περιθώριο για να την εξαργυρώσουν όποτε θέλουν σε εμπειρίες ζωής που εκείνοι θα επιλέξουν on-line από το www.baladeur.gr. Για κάθε εμπειρία που θα επιλέξουν όταν εξαργυρώσουν τη δωροεπιταγή τους, θα λάβουν στο e-mail τους ένα νέο voucher με διάρκεια ισχύος και πάλι 9 μήνες! Τις δωροεπιταγές μπορείτε να τις παραλάβετε από το φυσικό μας κατάστημα ή με courier στον χώρο σας ή και με e-gift στο e-mail σας!

Best Sellers δώρων εμπειρίας!  Από 15€

hsdfsuf4
Τα best sellers των δώρων εμπειρίας

Τα ενεργά δώρα εμπειρίας όλων των κατηγοριών, που έχουν πωληθεί περισσότερες φορές, ανάλογα με τη χρονική διάρκεια που είναι καταχωρημένα στο baladeur.gr.

Συσκευασίες δώρων εμπειρίας!  Από 0€

1i9cvy8b
Συσκευασίες δώρων εμπειρίας Baladeur

Η συσκευασία ενός δώρου ενδείκνυται να επιλέγεται με κριτήριο την περίσταση, το κόστος, το είδος του δώρου, τον αποδέκτη του δώρου και τη σχέση μας μαζί του. Κάποιες φορές δε χρειάζεται να υπάρχει ιδιαίτερη συσκευασία. Σε κάποιες περιστάσεις όμως είναι πολύ σημαντικό να παρουσιάζετε το δώρο σας με πιο ιδιαίτερο τρόπο.

Αγοράστε δώρα εμπειρίας οn-line από το baladeur.gr ή επί τόπου στο φυσικό κατάστημα στη Γλυφάδα ή και τηλεφωνικώς, επιλέγοντας από εκατοντάδες έτοιμες ιδέες. Μπορείτε να εξοφλήσετε με ή χωρίς πιστωτική κάρτα ή με αντικαταβολή στο courier ή με κατάθεση σε τράπεζα ή μετρητοίς στο φυσικό κατάστημα Baladeur στη Γλυφάδα. Παραλάβετέ τα αυθημερόν με e-voucher (αν δεν θέλετε συσκευασία) ή άμεσα από το κατάστημα Baladeur της Γλυφάδας ή με courier και παράδοση την επόμενη ημέρα πανελλαδικά.

Οι οδηγίες που συνοδεύουν κάθε δώρο εμπειρίας σας ενημερώνουν ότι έχετε περιθώριο 9 μηνών για να κλείσετε ραντεβού και να απολαύσετε την εμπειρία σας ή να την αλλάξετε on-line με οποιαδήποτε άλλη εμπειρία σας αρέσει περισσότερο, από το e-shop baladeur.gr. Οι περίοδοι του lockdown αναπληρώνονται με αντίστοιχη παράταση ισχύος των vouchers!

Leader στα δώρα εμπειρίας από το 2005! Το baladeur.gr αποτελεί τον Leader και τον μοναδικό σε μακρόχρονη γνώση εκπρόσωπο του απαιτητικού αυτού χώρου των εμπειριών ζωής ως το κατάστημα που δημιούργησε την έννοια “άυλο δώρο” – “δώρο εμπειρίας” για επιχειρήσεις και ιδιώτες στην Ελλάδα, από το 2005!

Φυσικό κατάστημα Baladeur Ltd: Δημητρίου Γούναρη 19, Άνω Γλυφάδα
Ηλεκτρονικό κατάστημα: baladeur.gr

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *