Τα τραγούδια του Τζέιμς Μποντ γίνονται ντοκιμαντέρ

cf84ceb1 cf84cf81ceb1ceb3cebfcf8dceb4ceb9ceb1 cf84cebfcf85 cf84ceb6ceadceb9cebccf82 cebccf80cebfcebdcf84 ceb3ceafcebdcebfcebdcf84ceb1
jamesbond r 2012 scaled

Τα τραγούδια που συνοδεύουν τις ταινίες του Τζέιμς Μποντ γίνονται επιτυχίες και για αυτό ένα νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο «The Sound of 007» θα εξερευνά την ιστορία της μουσικής των ταινιών του αγαπημένου πράκτορα και θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στο Apple TV+.

Από το εμβληματικό θεματικό τραγούδι του 007 έως το «No Time to Die» της Μπίλι Άιλις, το ντοκιμαντέρ προβάλλει τη μουσική του πολυετούς κινηματογραφικού franchise του Τζέιμς Μποντ μέσω συνεντεύξεων και αρχειακού υλικού.

[embedded content]

Για το πρότζεκτ, που θα σκηνοθετήσει ο Μάικλ Γουάιτκρος θα συνεργαστούν οι MGM, Eon Productions και Ventureland και θα κάνει πρεμιέρα στη συνδρομητική πλατφόρμα Apple TV+ τον Οκτώβριο του 2022 με αφορμή την 60ή επέτειο της σειράς ταινιών Τζέιμς Μποντ.

[embedded content]

Η Ventureland και η Eon Productions συνεργάστηκαν στο παρελθόν στο ντοκιμαντέρ «James Bond Everything or Nothing: The Untold Story of 007».

[embedded content]

Το «The Sound of 007» θα μεταφέρει τους θεατές πίσω από την κάμερα στην ιστορία της μουσικής του μεγαλύτερου franchise ταινιών, από τη γένεση του, από το Dr. No, το εμβληματικό θεματικό τραγούδι 007 μέχρι το «No Time to Die» αναφέρεται σε περίληψη του ντοκιμαντέρ.

[embedded content]

Η πιο πρόσφατη ταινία Τζέιμς Μποντ, «No Time to Die», που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο είναι η πέμπτη και τελευταία ταινία με τον Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του Μποντ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΠΗΓΗ