Τα Φιλαράκια επιστρέφουν δριμύτερα στο HBO Max στις 27 Μαΐου

cf84ceb1 cf86ceb9cebbceb1cf81ceaccebaceb9ceb1 ceb5cf80ceb9cf83cf84cf81ceadcf86cebfcf85cebd ceb4cf81ceb9cebccf8dcf84ceb5cf81ceb1 cf83
friends reunion

Ένα από τα αγαπημένα τηλεοπτικά σήριαλ των εφηβικών μας χρόνων (εμάς των 40-plus δηλαδή) επιστρέφει για ένα εξαιρετικής περίστασης reunion. Τα Φιλαράκια, η γνωστή τρελοπαρέα με τον Ρος, τη Ρέιτσελ, τη Μόνικα, τον Τσάντλερ, τον Τζόι και τη Φοίβη, επιστρέφουν στο ίδιο σκηνικό της Warner όπου γυρίστηκαν τα επεισόδια της σειράς που κατάφερε να κλείσει δεκαετία. Λίγα είναι γνωστά μέχρι τώρα, όπως ότι το Friends Reunion θα μεταδοθεί μέσω του HBO Max και θα ξεκινήσει στις 27 Μαΐου. Το σημαντικότερο είναι ότι δεν θα αποτελεί συνέχεια της σειράς, ούτε reboot, αλλά θα κινηθεί στη λογική με την οποία επέστρεψε πρόσφατα και το Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς, δηλαδή οι ηθοποιοί θα έχουν τους ρόλους των εαυτών τους, και όχι των χαρακτήρων.

[embedded content]

Παράλληλα, ετοιμαστείτε για επιστροφή αγαπημένων guests, όπως η Maggie Wheeler (Τζάνις, «oh my god»), ο Elliott Gould (Τζακ, πατέρας των Ρος και Μόνικα), και ο Tom Selleck (Ρίτσαρντ, ο πρώην της Μόνικα). Θα έχουμε όμως επίσης πολλούς λαμπρούς guests, όχι μόνο από το Hollywood αλλά από κάθε πτυχή της δημόσιας ζωής, όπως οι David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, James Michael Tyler, Reese Witherspoon, και Malala Yousafzai. Αν μη τι άλλο, θα είναι ένα ευχάριστο θέαμα για τους fans της δημοφιλέστερης παρέας του… Central Perk.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *