«Τα Φιλαράκια»: Lady Gaga και Lisa Kudrow τραγούδησαν το «Smelly Cat» στο «Friends: The Reunion»

cf84ceb1 cf86ceb9cebbceb1cf81ceaccebaceb9ceb1 lady gaga cebaceb1ceb9 lisa kudrow cf84cf81ceb1ceb3cebfcf8dceb4ceb7cf83ceb1cebd cf84

Η Lady Gaga έκανε έκπληξη στη Lisa Kudrow.

Η Lady Gaga συμμετείχε στο πολυαναμενόμενο «Friends: The Reunion», στη μεγάλη επανασύνδεση των πρωταγωνιστών της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς «Τα Φιλαράκια» και τραγούδησε μαζί με τη Lisa Kudrow το παροιμιώδες «Smelly Cat».

Το αξιολάτρευτο τραγούδι, το οποίο έγινε δημοφιλές μέσα από τον εκκεντρικό χαρακτήρα της Φοίβης (Phoebe) που υποδυόταν η Lisa Kudrow στη σειρά, ενθουσίασε το κοινό ξανά όταν η ηθοποιός βρέθηκε στην καφετέρια του «Central Perk», όπου σύχναζαν οι πρωταγωνιστές των «Friends», για μια ακουστική εκτέλεση.

«Μην ενθουσιάζεστε πολύ. Δεν το έχω κάνει εδώ και πολύ καιρό», προειδοποίησε η Lisa Kudrow το κοινό που ζητωκραύγαζε, πριν πει στον εαυτό της: «Θα έπρεπε να ήμουν η Φοίβη για αυτό. Εντάξει!».

Περίπου στη μέση του τραγουδιού, η Lady Gaga άνοιξε την πόρτα της καφετέριας και έκανε είσοδο φορώντας ένα σύνολο που θα ταίριαζε άψογα στη Φοίβη, ενώ κρατούσε στα χέρια της μια κόκκινη κιθάρα.

«Χρειάζεσαι βοήθεια;» ρώτησε τη Lisa Kudrow πριν καθίσει μαζί της στον καναπέ. «Μου αρέσει το “Smelly Cat”! Είναι ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια. Σε πειράζει αν το τραγουδήσω;», ανέφερε η Lady Gaga.

Friends - Τα Φιλαράκια

Στη συνέχεια η βραβευμένη με 12 Grammy τραγουδίστρια πρόσθεσε τη δική της επαγγελματική πινελιά στο παιχνιδιάρικο τραγούδι, το οποίο κατέληξε σε ντουέτο.

Αφού το τραγούδι ολοκληρώθηκε, στο «Central Perk» εμφανίστηκε μια χορωδία για να προσθέσει έναν αισιόδοξο και χαρούμενο τόνο στο «Smelly Cat», με τη Lady Gaga και τη Lisa Kurdrow να τραγουδούν ξανά.

Μετά το απολαυστικό στιγμιότυπο, η Lady Gaga έδειχνε ενθουσιασμένη ενώ η Lisa Kudrow μουρμούρισε χαρωπά: «Eξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι καλύτερο όταν είμαι μόνο εγώ».

Η απρόσμενη συνάντηση δεν τελείωσε εκεί, καθώς η Lady Gaga εξομολογήθηκε στη Lisa Kudrow πόσα πολλά σημαίνει για εκείνη ο χαρακτήρας της Φοίβης.

«Σε ευχαριστώ τόσο πολύ που ήσουν ο άνθρωπος για όλες εμάς στα “Φιλαράκια” που ήταν… Δεν ξέρω αν είναι αυτός ο σωστός τρόπος για να το πω, αλλά ήταν ο διαφορετικός άνθρωπος ή αυτός που ήταν πραγματικά ο εαυτός του», σημείωσε.

Το «Friends: The Reunion» έκανε πρεμιέρα στις 27 Μαΐου στην πλατφόρμα του HBO Max, που δεν παρέχει προς το παρόν τις υπηρεσίες του στην Ελλάδα.

[embedded content]

ΠΗΓΗ