Τα HONOR Watch GS Pro και HONOR Watch ES διαθέσιμα στην Ελλάδα τον Οκτώβριο

cf84ceb1 honor watch gs pro cebaceb1ceb9 honor watch es ceb4ceb9ceb1ceb8ceadcf83ceb9cebcceb1 cf83cf84ceb7cebd ceb5cebbcebbceacceb4ceb1 cf84cebf

Κατά τη διάρκεια τoυ event παρουσίασης του νέου gaming laptop HONOR Hunter V700, ο George Zhao, Πρόεδρος της HONOR Global, αναφέρθηκε και στη διαθεσιμότητα των πιο πρόσφατων HONOR wearables όσον αφορά την αγορά της ηπειρωτικής Κίνας.

Παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στο Βερολίνο στις 4 Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια της IFA 2020, με το HONOR Watch GS Pro να έχει σχεδιαστεί για να αντέχει σε ακραία περιβάλλοντα, με διάρκεια ζωής μπαταρίας 25 ημερών και πολλές δυνατότητες πλοήγησης, όπως βελτιωμένη τεχνολογία GPS και ειδοποιήσεις καιρού.

GS PRO

Το κομψό HONOR Watch ES είναι γεμάτο από λειτουργίες διαχείρισης υγείας και φυσικής κατάστασης, με νέες προπονήσεις στην οθόνη και μια εκπληκτική οθόνη αφής 1,64 ιντσών AMOLED.

Και οι δύο συσκευές υποστηρίζουν την παρακολούθηση SpO2, για το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα. H HONOR υποστήριξε την παρακολούθηση SpO2 από το HONOR Band 5 και υπήρξε βασικό χαρακτηριστικό σε πολλές από τις wearable συσκευές της εταιρίας, συνεχίζοντας με τα τελευταία HONOR GS Pro και HONOR Watch ES.

Είδαμε τα νέα Honor Watch GS Pro και Honor Watch ES στην IFA 2020 στο Βερολίνο

Tα HONOR GS Pro και HONOR Watch ES θα είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα τον Οκτώβριο.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *