Τα Samsung Galaxy Buds Pro σε video review πριν ακόμα παρουσιαστούν επίσημα

cf84ceb1 samsung galaxy buds pro cf83ceb5 video review cf80cf81ceb9cebd ceb1cebacf8ccebcceb1 cf80ceb1cf81cebfcf85cf83ceb9ceb1cf83cf84cebfcf8dcebd
Untitled 1

Φαίνεται πως υπάρχει κινητικότητα στην αγορά των ασύρματων earbuds, αφού καλά-καλά δεν έχει περάσει ούτε εξάμηνο, και η Samsung ετοιμάζεται ήδη να κυκλοφορήσει το επόμενο μοντέλο της. Το εντυπωσιακό είναι ότι ενώ δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί επίσημα, τα επερχόμενα Galaxy Buds Pro βρέθηκαν ήδη στο επίκεντρο ενός video review από τον youtuber Jeff Schick, στο κανάλι του, Digital Slang. Τα νέα ακουστικά των Κορεατών ακολουθούν την κλασσική γραμμή των Galaxy Buds Plus, και όχι το καινοτόμο design των Galaxy Buds Live (τα λεγόμενα «φασόλια»).

[embedded content]

Τα ίδια τα ακουστικά προσφέρουν 5 ώρες αυτονομία, και είναι αδιάβροχα σύμφωνα με την πιστοποίηση IP67. Η θήκη φόρτισης προσφέρει 18 ώρες αυτονομία, και φορτίζεται μέσω καλωδίου USB-C. Διαθέτουν τεχνολογία noise cancel, αλλά και ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό, που σας δίνει τη δυνατότητα να φιλτράρετε όλους τους εξωτερικούς θορύβους εκτός από τις ομιλίες.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *