Τα tech δώρα που θα αναβαθμίσουν τον τρόπο που μετακινείσαι στην πόλη

cf84ceb1 tech ceb4cf8ecf81ceb1 cf80cebfcf85 ceb8ceb1 ceb1cebdceb1ceb2ceb1ceb8cebcceafcf83cebfcf85cebd cf84cebfcebd cf84cf81cf8ccf80cebf

Τα νέα δεδομένα στη ζωή μας άλλαξαν τον τρόπο που μετακινούμαστε στις πόλεις μας, είτε πρόκειται για τις μετακινήσεις από και προς τα γραφεία μας, είτε για τους περιπάτους μας.

Με την ηλεκτροκίνηση δε να έχει μπει πλέον στη ζωή μας, κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι είναι εκείνοι οι οποίοι στρέφονται σε εναλλακτικά μέσα μετακίνησης και δη σε επιλογές που συνδυάζουν την ασφάλεια, την ταχύτητα και σε πολλές περιπτώσεις, την άνεση και τη διασκέδαση. Όλα αυτά βέβαια, με «όχημα» την τεχνολογία.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που θέλετε να ανακαλύψετε εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης στην πόλη ή επιθυμείτε απλώς να εντάξετε στο καθημερινό ή το εβδομαδιαίο πρόγραμμά σας περισσότερες σύγχρονες επιλογές άσκησης και διασκέδασης, έχετε κάθε λόγο να κάνετε στους εαυτούς σας αυτές τις γιορτές ένα tech δώρο, όπως αυτά που περιλαμβάνονται στη λίστα που ακολουθεί.

Τα δεδομένα στη ζωή μας αλλάζουν και το ίδιο και εμείς. Ας τα αξιοποιήσουμε, λοιπόν, προς όφελός μας για να αναβαθμίσουμε την καθημερινότητά μας, ανακαλύπτοντας όλα όσα έχει να μας προσφέρει σήμερα η τεχνολογία για τις στιγμές εκτός σπιτιού.

Ηλεκτρικό scooter, hoverboard ή ηλεκτρικό ποδήλατο;

Τους μήνες που πέρασαν όλο και περισσότεροι ήταν εκείνοι οι οποίοι αποφάσισαν να πουν «ναι» στην ηλεκτροκίνηση και στράφηκαν στην τεχνολογία, προκειμένου να αναβαθμίσουν τον τρόπο που μετακινούνται στην πόλη. Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, τα ηλεκτρικά scooter, τα ηλεκτρικά ποδήλατα και τα hoverboards δεν συνιστούν απλώς μέρη μιας μόδας που ήρθε για να φύγει, αλλά φαίνεται πως αποτελούν τον «κανόνα» σε ό,τι αφορά στις σύγχρονες αστικές μετακινήσεις. Τι μπορούμε να κάνουμε με ένα ηλεκτρικό scooter σήμερα; Εκτός από το να το παίρνουμε μαζί μας παντού, μπορούμε να μετακινούμαστε γρήγορα και άνετα στην πόλη, να διασκεδάζουμε καθώς περιηγούμαστε στις αγαπημένες μας γειτονιές και μεταξύ άλλων, να αποφεύγουμε τον συνωστισμό. Οι επιλογές είναι πολλές και μπορούμε να ανακαλύψουμε τις κορυφαίες αυτές τις γιορτές στο www.kotsovolos.gr και μάλιστα κάποια μοντέλα μπορούμε να τα παραλάβουμε και άμεσα με ασφάλεια με click away.

ins1

Για εκείνους που θέλουν να μείνουν σε μία πιο παραδοσιακή, αλλά τεχνολογικά εξελιγμένη επιλογή, τα ηλεκτρικά ποδήλατα αποτελούν την ιδανική επιλογή για ένα δυναμικό ξεκίνημα το 2021. Όλοι σπεύδουν πλέον να αγοράσουν ένα ηλεκτρικό ποδήλατο και αυτό, σίγουρα δεν είναι τυχαίο. Το γεγονός ότι τα περισσότερα ηλεκτρικά ποδήλατα αναδιπλώνονται, μας βοηθά να τα παίρνουμε μαζί μας παντού, ενώ χάρη στους ισχυρούς τους κινητήρες και την ταχύτητά τους -που μπορεί να φτάσει ή να ξεπεράσει τα 25 χιλιόμετρα την ώρα- μας πηγαίνουν παντού γρήγορα και με ασφάλεια.

ins2

Για όσους δεν θέλουν, βέβαια, να μένουν στα συνηθισμένα, ένα hoverboard αποτελεί μία εξαιρετική εναλλακτική πρόταση για τις σύγχρονες μετακινήσεις, που συνδυάζει ταχύτητα, άσκηση και διασκέδαση. Φυσικά, τα ηλεκτρικά πατίνια ισορροπίας ή hoverboards αγγλιστί, δεν αποτελούν επιλογές για λίγους. Αφού μπορούμε να μετακινηθούμε με ένα ηλεκτρικό scooter, σίγουρα μπορούμε να οδηγήσουμε ένα hoverboard, αρκεί να βρούμε πρώτα… την κατάλληλη ισορροπία. Με ταχύτητα που μπορεί να φτάσει ή να ξεπεράσει τα 15 χιλιόμετρα την ώρα, το σίγουρο είναι πως με ένα hoverboard, δεν θα αργούμε πια στα ραντεβού μας, ενώ θα ανακαλύψουμε και γειτονιές ή γωνιές της πόλης μας, που μέχρι σήμερα δεν γνωρίζαμε πως υπήρχαν.

ins3

Όποιο εναλλακτικό μέσο μετακίνησης και αν επιλέξουμε, σε κάθε περίπτωση θα βάλουμε σε πρώτο πλάνο την ασφάλειά μας και δεν θα ξεχάσουμε να «εξοπλιστούμε» και με ένα αξιόπιστο κράνος. Αν θέλουμε δε να αναβαθμίσουμε ακόμη περισσότερο τις εκτός σπιτιού μετακινήσεις μας το 2021, θα προσθέσουμε στη φετινή λίστα δώρων μας και τα απαραίτητα tech wearables, δηλαδή τα activity trackers και τα smartwatches που θα μας βοηθούν να παρακολουθούμε κάθε στιγμή τα βήματα και τις επιδόσεις μας και φυσικά, να ανακαλύπτουμε νέες διαδρομές και να μένουμε πάντα εντός πορείας. Τόσο εύκολες, διασκεδαστικές και «έξυπνες» γίνονται οι μετακινήσεις μας στην πόλη, όταν έχουμε ένα GPS στον καρπό μας!

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *