Τζέικ Τζίλενχαλ: Το μπάνιο δεν είναι πάντα απαραίτητο

cf84ceb6ceadceb9ceba cf84ceb6ceafcebbceb5cebdcf87ceb1cebb cf84cebf cebccf80ceaccebdceb9cebf ceb4ceb5cebd ceb5ceafcebdceb1ceb9 cf80ceac
Gyllenhaal534

Τη δική του προσωπική άποψη διατύπωσε ο διάσημος ηθοποιός του Hollywood, Τζέικ Τζίλενχαλ, για την προσωπική υγιεινή. Ο ηθοποιός, που προωθεί μάλιστα το άρωμα «Luna Rossa Ocean» της Prada, σημείωσε στο Vanity Fair: «Όλο και περισσότερο θεωρώ ότι το μπάνιο είναι λιγότερο απαραίτητο, μερικές φορές».

«Πιστεύω, επειδή ο Έλβις Κοστέλο είναι υπέροχος, ότι οι καλοί τρόποι και η κακή αναπνοή δεν σε οδηγούν πουθενά. Το κάνω λοιπόν. Αλλά πιστεύω επίσης ότι υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος, ο οποίος δεν κάνει μπάνιο και που και που αυτό είναι πολύ καλό για την διατήρηση του δέρματος που καθαρίζεται με φυσικό τρόπο» διευκρίνισε ο Τζέικ Τζίλενχαλ.

Ο ηθοποιός είπε ότι είναι «μπερδεμένος με το ότι τα σφουγγάρια προέρχονται από τη φύση» επειδή «αισθάνεται ότι έχουν κατασκευαστεί σε εργοστάσιο, και στην πραγματικότητα δεν είναι αλήθεια».

Ο Τζέικ Τζίλενχαλ είναι από τις τελευταίες διασημότητες που αποκάλυψε ότι δεν κάνει και πολύ συχνά μπάνιο.

Προηγήθηκαν η Κρίστεν Μπελ και ο Νταξ Σέπαρντ που είπαν ότι συχνά ξεχνούν να κάνουν μπάνιο στα παιδιά τους, ενώ και η Μίλα Κούνις με τον Άστον Κούτσερ έχουν αποκαλύψει ότι έκαναν μπάνιο στα παιδιά τους όταν έβλεπαν επάνω τους τη βρωμιά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ