Τζένη Μπαλατσινού: Η τελευταία καισαρική έγινε με μεγάλη δυσκολία

cf84ceb6ceadcebdceb7 cebccf80ceb1cebbceb1cf84cf83ceb9cebdcebfcf8d ceb7 cf84ceb5cebbceb5cf85cf84ceb1ceafceb1 cebaceb1ceb9cf83ceb1cf81
tzeni mpalatsinou

Η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε στην ημερίδα «Γυναίκες και Μαίες» για τις 4 εγκυμοσύνες της, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

H σύζυγος του Βασίλη Κικίλια, Τζένη Μπλατσινού, βρέθηκε χθες στην ημερίδα «Γυναίκες και Μαίες» που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης, και μεταξύ άλλων, μίλησε και για τις εγκυμοσύνες της.

Όπως ανέφερε η ίδια, οπ τελευταίος τοκετός ήταν αρκετά δύσκολος, ενώ εξήρε και τον ρόλο της δικής της μαίας.

«Έχω περάσει από όλες τις φάσεις του τοκετού. Έχω κάνει δύο φυσιολογικούς τοκετούς, δύο καισαρικές. Η τελευταία καισαρική με πολύ μεγάλη δυσκολία.

Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και για τις 4 εγκυμοσύνες μου και για τους 4 τοκετούς στη μαία μου Λαμπρινή Παλικαρά που είναι αυτό που λέει το επίθετό της.

Παλικάρι. Αν δεν την είχα δεν θα μπορούσα να βιώσω τόσο ωραία τις εύκολες εγκυμοσύνες μου και τους εύκολους τοκετούς και τόσο ανώδυνα την τελευταία που ήταν αρκετά δύσκολη.

Θέλω να πω ότι η συμβουλευτική που έχουμε από τη μαία μας, και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και μετά είναι πολύ σημαντική. Εμείς οι γυναίκες έχουμε έναν άλλο κώδικα», ανέφερε η Τζένη Μπαλατσινού.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε από την εκπομπή «Happy Day»:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ