Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ μαζί με τα παιδιά τους στο θέατρο

cf84ceb6ceadcebdceb9cf86ceb5cf81 cebbcf8ccf80ceb5ceb6 cebaceb1ceb9 cebccf80ceb5cebd ceaccf86cebbceb5ceba cebcceb1ceb6ceaf cebcceb5 cf84
JeniferLopez BenAffleck APEMPE 25 05 2021

Η επανασύνδεση των Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ φαίνεται πως καλά κρατεί… Οι δυο τους εμφανίζονται πιο ερωτευμένοι από ποτέ και φαίνεται να έχουν κάνει ένα βήμα παραπάνω στη σχέση τους, καθώς δεν δίστασαν να πάνε θέατρο με τις οικογένειές τους. 

Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε θέατρο στο Λος Άντζελες μαζί με τα παιδιά τους και τη μητέρα του Μπεν Άφλεκ. Μαζί τους ήταν οι δύο κόρες του Μπεν, Βάιολετ και Σεραφίνα, καθώς και τα δίδυμα της Τζενιφερ Λόπεζ, Μαξ και Έμμι. Ο μόνος που απουσίαζε ήταν ο 9χρονος γιος του Μπεν, Σαμουήλ.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το ζευγάρι βρισκόταν και παλαιότερα μαζί, πριν ακόμα κανείς τους αποκτήσει παιδιά και παντρευτεί. Για την ακρίβεια ήταν αρραβωνιασμένοι από το 2002 έως το 2004. Οι δυο τους ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους και έσπευσαν να παντρευτούν. Η Τζένιφερ ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον τραγουδιστή Μαρκ Άντονι μέσα σε πέντε μήνες, ενώ έξι μήνες αργότερα, ο Μπεν Άφλεκ παντρεύτηκε την ηθοποιό Τζένιφερ Γκάρνερ.

Και οι δύο πήραν διαζύγιο χρόνια αργότερα. Ο Μπεν Άφλεκ αντιμετώπιζε κατά καιρούς προβλήματα εθισμού, ενώ η Τζένιφερ Λόπεζ τον Μάρτιο χώρισε και πάλι με τον αρραβωνιαστικό της Άλεξ Ροντρίγκεζ. 

Τα πράγματα θα άλλαζαν και για τους δυο τον Απρίλιο του 2021 μόλις ένα μήνα με το χωρισμό της J. Lo. από τον Ροντρίγκεζ. Οι δυο τους συναντήθηκαν και πάλι και αποφάσισαν να δώσουν άλλη μια ευκαιρία στον έρωτά τους.

Εξάλλου, η Τζένιφερ Λόπεζ είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι ίσως ο μεγαλύτερος της έρωτας να ήταν ο Άφλεκ καθώς ο χωρισμός τους την είχε ρίξει στα πατώματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ