Τζεφ Μπρίτζες: Υποχωρεί το λέμφωμά του και αισθάνεται «υπέροχα»

cf84ceb6ceb5cf86 cebccf80cf81ceafcf84ceb6ceb5cf82 cf85cf80cebfcf87cf89cf81ceb5ceaf cf84cebf cebbceadcebccf86cf89cebcceac cf84cebfcf85
jeff bridges ape 3103

Πέρασαν δύο χρόνια από όταν ο καταξιωμένος ηθοποιός Τζεφ Μπρίτζες (Jeff Bridges) αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με λέμφωμα και πλέον η υγεία του εξελίσσεται θετικά.

Τον Σεπτέμβριο του 2021, ο ηθοποιός, ανακοίνωσε ότι το λέμφωμα βρίσκεται σε ύφεση — και τώρα, μήνες αργότερα, ο Μπρίτζες λέει ότι αισθάνεται «υπέροχα». Κατά τη διάρκεια διαδικτυακής εκδήλωσης για την επερχόμενη σειρά του FX «The Old Man», ο Μπρίτζες ευχαρίστησε το καστ, το συνεργείο και τους παραγωγούς για την υποστήριξή τους στη μάχη του με τον καρκίνο, αναφέρουν το «The Wrap» και το «Deadline».

«Σε ό,τι με αφορά, το FX και όλη η ομάδα ήταν τόσο προσεκτικοί και μου έδωσαν όλο τον χρόνο που χρειαζόμουν για να θεραπευτώ και όλη την υποστήριξη που χρειαζόμουν», είπε στους δημοσιογράφους, αναφέρει το «The Wrap». «Τα πρωτόκολλα για την Covid με έκαναν να νιώθω πολύ ασφαλής και έτοιμος να ασχοληθώ με τη δουλειά και την υποκριτική».

Το «The Old Man» διέκοψε την παραγωγή δύο φορές: μία τον Μάρτιο του 2020 στην αρχή της πανδημίας Covid-19 και ξανά όταν ο Μπρίτζες έπρεπε να υποβληθεί σε θεραπεία για τον καρκίνο, σύμφωνα με το «The Wrap».

[embedded content]

«Πέρασα ενάμιση χρόνο από αυτό το παράξενο όνειρο και μετά επέστρεψα», είπε ο Μπρίτζες, σύμφωνα με το «Deadline». «Ήταν υπέροχο που επέστρεψα με την ομάδα».

Ο Μπρίτζες είπε κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής εκδήλωσης ότι η διάγνωση του καρκίνου επηρέασε τον ρόλο του στη σειρά ως Νταν Τσέις, ένας χαρακτήρας που πάσχει από τη νόσο του Αλτσχάιμερ.

«Σε τέτοιες στιγμές, φαίνεται ότι όλες οι φιλοσοφίες και η πνευματικότητά σου έρχονται σε σένα. Σε δοκιμάζει», είπε. «Όλα ωρίμασαν περισσόετερο από αυτή την εμπειρία. Πάντα αντιμετώπιζα τη ζωή με τον ίδιο τρόπο, [αλλά αυτό] έκανε τα πράγματα πιο αιχμηρά».

Ο ηθοποιός μοιράστηκε για πρώτη φορά τη διάγνωση του με λέμφωμα στο Twitter τον Οκτώβριο του 2020, γράφοντας τότε: «Αν και είναι μια σοβαρή ασθένεια, νιώθω τυχερός που έχω μια εξαιρετική ομάδα γιατρών και η πρόγνωση είναι καλή. Ξεκινάω θεραπεία και θα συνεχίσω δημοσίευσες για την ανάρρωσή μου».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ