Τζόνι Ντεπ: Απορρίφθηκε η έφεσή του κατά της Sun για την κακοποίηση της Άμπερ Χερντ

cf84ceb6cf8ccebdceb9 cebdcf84ceb5cf80 ceb1cf80cebfcf81cf81ceafcf86ceb8ceb7cebaceb5 ceb7 ceadcf86ceb5cf83ceae cf84cebfcf85 cebaceb1cf84

Οι κατηγορίες της Άμπερ Χερντ σε βάρος του πρώην συζύγου της, Τζόνι Ντεπ, για κακοποίηση, αλλά και ο χαρακτηρισμός του ως  «κακοποιητής» σε δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «The Sun» φαίνεται εν τέλει να ευσταθούν.

depp


Η εφημερίδα σε σχετικό δημοσίευμα της το 2018 είχε χαρακτηρίσει τον ηθοποιό ως «Wife Beater». Η πρωτόδικη απόφαση δικαίωνε τη «Sun», με τους δικηγόρους του Ντεπ να ασκούν έφεση. Ο 57χρονος ηθοποιός προσέφυγε, έτσι, στη βρετανική δικαιοσύνη το περασμένο καλοκαίρι, κατηγορώντας τον όμιλο News Group Newspapers (NGN), που εκδίδει την εφημερίδα για συκοφαντική δυσφήμιση. 

Το Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου αποφάνθηκε κατά του Ντεπ τον περασμένο Σεπτέμβριο, έπειτα από δίκη που είχε γίνει τον Ιούλιο και κατά τη διάρκεια της οποίας ήρθαν στο φως της δημοσιότητας διάφορες αποκαλύψεις για την ιδιωτική ζωή του πρώην ζευγαριού. Η απόφαση χαρακτήρισε το δημοσίευμα της «The Sun»  «ουσιαστικά αληθές», διότι «η μεγάλη πλειονότητα των επιθέσεων αποδείχθηκε».

tzoni-ntep-lipothymos1
tzoni-ntep-trapezi1

Τον Νοέμβριο του ίδιου έτους ο δικαστής κατέληξε ότι ο ισχυρισμός της εφημερίδας ήταν απόλυτα δικαιολογημένος, καθώς η τελική απόφαση του δικαστηρίου υποστηρίζει ότι ο διάσημος ηθοποιός «χτυπούσε τη σύζυγό του». 

Εχασε ο Τζόνι Ντεπ στη δίκη κατά της Sun

 

«Η ακρόαση ήταν πλήρης και δίκαιη και περιελάμβανε εις βάθος αιτιολόγηση για τα συμπεράσματα που φαίνεται να μην εμπίπτουν σε κάποιο λάθος ή εσφαλμένη προσέγγιση», σημειώνεται στην απόφαση του Εφετείου, απορρίπτοντας την έφεση του Ντεπ.

Ενώ, λοιπόν, εκπρόσωπος της Χερντ εξέφρασε δημόσια την ικανοποίηση του σχετικά με την τελική απόφαση του δικαστηρίου, αναφέροντας ότι τα στοιχεία της ενοχής ήταν αδιαμφισβήτητα, η πλευρά του Τζόνι Ντεπ προσβλέπει στη συνέχιση της δικαστικής διαμάχης. Αυτή τη φορά, εξετάζει το ενδεχόμενο η δίκη να πραγματοποιηθεί σε αμερικανικό δικαστήριο, όπου σύμφωνα με τους δικηγόρους του ηθοποιού «Η  Χερντ θα αναγκαστεί να προσέλθει και να δώσει εξηγήσεις». 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

30527646 8501983 image a 1 1594208420335

ΠΗΓΗ