Τζόνι Ντεπ: Η κόρη του, Λίλι – Ρόουζ, μεγάλωσε και πρωταγωνιστεί σε νέα σειρά

cf84ceb6cf8ccebdceb9 cebdcf84ceb5cf80 ceb7 cebacf8ccf81ceb7 cf84cebfcf85 cebbceafcebbceb9 cf81cf8ccebfcf85ceb6 cebcceb5ceb3
depp21021

Η πανέμορφη κόρη του Τζόνι Ντεπ, η ηθοποιός Λίλι Ρόουζ, θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του HBO με τίτλο «The Idol» στο πλευρό του The Weeknd. 

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, η ηθοποιός κόρη των Τζόνι Ντεπ και Βανέσα Παραντί θα είναι η πρωταγωνίστρια της σειράς που ακολουθεί μία ποπ τραγουδίστρια που ξεκινά σχέση με αινιγματικό ιδιοκτήτη κλαμπ του Λος Άντζελες, ο οποίος είναι ο αρχηγός μιας μυστικής λατρείας.

Το HBO δεν έχει επιβεβαιώσει ακριβώς ποιους ρόλους θα υποδυθούν η 22χρονη Λίλι -Ρόουζ Ντεπ και ο τραγουδιστής The Weeknd, αλλά πιστεύεται ότι θα απεικονίσουν την ποπ τραγουδίστρια και τον ιδιοκτήτη του κλαμπ LA, αντίστοιχα.

Το «The Idol» δημιουργήθηκε από τους The Weeknd και Σαμ Λέβινσον του «Euphoria» και σηματοδοτεί την είσοδο τόσο της Ντεπ όσο και του επικεφαλής της XO Records σε τηλεοπτική σειρά.

Η Ντεπ πρωταγωνίστησε πρόσφατα στην ταινία επιστημονικής φαντασίας Voyagers, ενώ ο The Weeknd προηγουμένως δάνεισε τη φωνή του σε αρκετούς ηθοποιούς της σειράς κινουμένων σχεδίων «American Dad!».

[embedded content]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ