Τι ετοιμάζουν η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Χρήστος Μάστορας – Οι κοινές φωτογραφίες

cf84ceb9 ceb5cf84cebfceb9cebcceacceb6cebfcf85cebd ceb7 cebdceb1cf84ceaccf83ceb1 ceb8ceb5cebfceb4cf89cf81ceafceb4cebfcf85 cebaceb1ceb9
theodoridou mastoras 193220286

Οι δυο καλλιτέχνες άφησαν να φανεί πως κάτι ετοιμάζουν μαζί.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Χρήστος Μάστορας συναντήθηκαν και πόζαραν μαζί, με τις φωτογραφίες τους να ενθουσιάζουν τους διαδικτυακούς φίλους τους.

Οι δυο επιτυχημένοι καλλιτέχνες αποκάλυψαν τη συνάντηση που είχαν μέσα από φωτογραφίες που δημοσίευσαν στα social media, τις οποίες συνόδευσαν με λόγια αμοιβαίας αγάπης και εκτίμησης, αφήνοντας να φανεί πως κάτι ετοιμάζουν μαζί.

«Υπάρχει αγάπη εδώ… Γλυκά πράγματα έρχονται», έγραψε ο Χρήστος Μάστορας, ενώ η Νατάσα Θεοδωρίδου ρώτησε τους ακολούθους της: «Παιδιά τι λέτε να ετοιμάζουμε με τον Χρήστο;».

Αν και ούτε η τραγουδίστρια, ούτε ο frontman του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες, πληροφορίες αναφέρουν ότι σύντομα θα ενθουσιάσουν το κοινό με μια εμφάνιση – έκπληξη.

Μάλιστα, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστούν, καθώς δεν έχουν συμπράξει ποτέ μέχρι σήμερα παρά το ότι γνωρίζονται από παλιά και έχουν άριστες φιλικές σχέσεις.

Στο μεταξύ η Νατάσα Θεοδωρίδου προετοιμάζεται για μία νέα καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα,  για την οποία αναμένεται να γίνουν γνωστές περισσότερες πληροφορίες το προσεχές διάστημα.

Από την άλλη πλευρά, ο Χρήστος Μάστορας και οι ΜΕΛΙSSES δεν έχω ξεδιπλώσει ακόμα τα πλάνα τους για το φετινό καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ