Τι ετοιμάζουν οι Silk City των Diplo και Mark Ronson με την Ellie Goulding;

cf84ceb9 ceb5cf84cebfceb9cebcceacceb6cebfcf85cebd cebfceb9 silk city cf84cf89cebd diplo cebaceb1ceb9 mark ronson cebcceb5 cf84ceb7cebd ellie goulding
Silk City Mark Ronson Diplo

Η επάνοδος των Silk City πλησιάζει.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Diplo και ο Mark Ronson προανήγγειλαν την επιστροφή του βραβευμένου με Grammy με διδύμου τους, Silk City.

Οι δύο DJs και μουσικοί παραγωγοί ανάρτησαν ένα βίντεο διάρκειας δέκα δευτερολέπτων στα οποία δεν αποκαλύπτονται πολλά, εκτός από το σύντομο απόσπασμα ενός τραγουδιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μέλη των Silk City παρέπεμψαν επίσης τους ακόλουθούς τους μια ιστοσελίδα με την ονομασία «The New Love Club».

Λίγο μετά το πρώτο teaser, η Ellie Goulding έντεινε το μυστήριο δημοσιεύοντας ένα αινιγματικό video και ένα σύνδεσμο προς τον ίδιο ιστότοπο.

Όπως η αρχική ανάρτηση των Silk City, το video της Βρετανίδας τραγουδίστριας είχε επίσης διάρκεια δέκα δευτερολέπτων και ακουγόταν  το ίδιο ηχητικό απόσπασμα.

Η κύρια διαφορά, ωστόσο, είναι ότι στο visual της Ellie Goulding απεικονίζεται ένα μάτι μέσα σε μια καρδιά αντί για το λογότυπο των Silk City.

Μέχρι στιγμής δεν είναι σαφές τι είναι το «The New Love Club» και ποια είναι η έκταση της συμμετοχής της Ellie Goulding, όμως οι χρήστες των social media έχουν αρχίσει να κάνουν εικασίες.

Μερικοί πιστεύουν ότι είναι ένα νέο άλμπουμ ή ένα single σε συνεργασία με την Goulding, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι μπορεί να αφορά κάποιο show ή ένα mix.

O Diplo και ο Mark Ronson ενθαρρύνουν το κοινό να εγγραφούν για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του «The New Love Club», την οποία μπορείτε να επισκεφθείτε εδώ.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ