Τι κάνουν σήμερα τα παιδιά που πρωταγωνίστησαν σε αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές

cf84ceb9 cebaceaccebdcebfcf85cebd cf83ceaecebcceb5cf81ceb1 cf84ceb1 cf80ceb1ceb9ceb4ceb9ceac cf80cebfcf85 cf80cf81cf89cf84ceb1ceb3cf89
paidia11

Eίναι πολλές οι φορές που οι τηλεοπτικές σειρές επιλέγουν σε πρωταγωνιστικούς ρόλους τους παιδιά, τα οποία, μάλιστα, κλέβουν την παράσταση με τις υποκριτικές, και όχι μόνο, ικανότητές τους.

Τα παιδιά που έζησαν την πιο λαμπερή εποχή της ελληνικής τηλεόρασης σήμερα είναι ενήλικες. Κάποιοι παραμένουν ηθοποιοί. Άλλοι πάλι αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την υποκριτική.

Η Νάντια Κοντογεώργη έκανε το ντεμπούτο της στην τηλεόραση σε ηλικία δεκατεσσάρων ετών στη σειρά «Δανεικός πατέρας». Ως ενήλικη πρωταγωνίστησε στη σειρά «Κάτω Παρτάλι» του MEGA, ενώ φέτος δοκιμάζεται σε ρόλο παρουσιάστριας.

Ο Πάρης Σκαρτσολιάς, o «Μανωλάκης» από «Το καφέ της Χαράς», εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην οθόνη όταν ήταν μόλις 12 ετών.

Μετά το τέλος της σειράς αφοσιώθηκε στις σπουδές του. Όταν μεγάλωσε εμφανίστηκε στο «Ταμάμ», ενώ έχει εμφανιστεί και στην παράσταση «Άντρες έτοιμοι για όλα».

Η Νεφέλη Κανάκη εντυπωσίασε ως «Μπέττυ» στο σήριαλ του MEGA «Λατρεμένοι μου γείτονες». Σήμερα απέχει από τα τηλεοπτικά πλατό και έχει βάλει ως πρώτο στόχος τις σπουδές της.

Ο Άρης Τσάπης υποδύθηκε τον «Θανάση» στο σήριαλ του MEGA «Ευτυχισμένοι μαζί». Σήμερα εξακολουθεί να ασχολείται με την υποκριτική συμμετέχοντας σε σειρές όπως «Οι συμμαθητές».

Η Εύη Δαέλη πρωταγωνιστούσε στο σήριαλ «Ευτυχισμένοι μαζί». Σήμερα συμμετέχει σε αρκετές παραγωγές της ελληνικής τηλεόρασης.

Τέλος, η γλυκύτατη κόρη του Κώστα Καρρά στο σήριαλ «Πάτερ Ημών» Κορίνα Δαμουλιανού, είχε ξεχωρίσει με το ταλέντο της. Σήμερα έχει εγκαταλείψει την τηλεόραση και ασχολείται με τα κοινά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ