Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 01 Μαρτίου 2021

cf84ceb9 cebbceadcebdceb5 cf84ceb1 ceb6cf8eceb4ceb9ceb1 ceb3ceb9ceb1 cf83ceaecebcceb5cf81ceb1 ceb4ceb5cf85cf84ceadcf81ceb1 01 cebcceb1
zwdia 100

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 01 Μαρτίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Ξεκίνησε δυναμικά τη βδομάδα και τον μήνα, μιας και έχεις αρκετή στήριξη από το πλανητικό σκηνικό. Η αυτοπεποίθησή σου  είναι αρκετά ανεβασμένη κι εσύ φαίνεσαι αποφασισμένη να δώσεις τέλος σε προβληματικές καταστάσεις και εκκρεμότητες. Καλό θα ήταν να είσαι προσεκτική με τα όσα αναλαμβάνεις στα εργασιακά και να αποφύγεις λάθη που μπορεί να προκληθούν από τη βιασύνη σου.

Μην εθελοτυφλείς σε προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Συζήτησέ τα μαζί του και βρείτε τις λύσεις έτσι ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε τη μέρα χωρίς δεύτερες σκέψεις. Μια επικοινωνία ή μια συνάντηση με πρόσωπο του παρελθόντος φαίνεται να σε αναστατώνει και να σου δημιουργεί διλήμματα.

Ταύρος: Στρέψε το ενδιαφέρον σου σήμερα στις φιλικές σχέσεις σου που φαίνεται να είναι και ιδιαίτερα σημαντικές για εσένα αυτό το διάστημα. Έκτακτες εργασιακές υποχρεώσεις ή και εκκρεμότητες του παρελθόντος σε  βγάζουν εκτός χρόνου και προγράμματος.

Διατήρησε την υπομονή σου και αντιμετώπισέ τα με ψυχραιμία. Στον αισθηματικό τομέα νιώθεις να παραπαίεις. Οι ανασφάλειες σε κάνουν ευέξαπτη και κυκλοθυμική. Εσύ που είσαι μόνη, μην εμπιστεύεσαι όλα αυτά που σου τάζουν και ενθουσιάζεσαι.

Δίδυμοι: Με έντονη δραστηριότητα γύρω από επαγγελματικά θέματα ξεκινάς τη βδομάδα σου. Πολλά ραντεβού, συναντήσεις και επαφές που χρειάζονται την προσοχή σου, μιας και φαίνεται να είναι και καθοριστικά για την εξέλιξη της καριέρας σου.

Τα αισθηματικά σου ζητήματα φαίνεται να τα περνάς σε δεύτερη μοίρα, για αυτό μην εκπλαγείς αν ο σύντροφός σου αρχίσει την γκρίνια και τα παράπονα. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για ευχάριστες εκπλήξεις, νέες γνωριμίες και μάλιστα αιφνίδιες, που θα σε ταράξουν για τα καλά.

Καρκίνος: Παρόλο που νιώθεις την ανάγκη απόδρασης από τις υποχρεώσεις και τα τρεξίματα της μέρας θα αναγκαστείς να προσαρμοστείς. Απόφυγε τις ριψοκίνδυνες ενέργειες και αποφάσεις στα εργασιακά, μέχρι τουλάχιστον να ξεκαθαρίσεις τους στόχους και τα θέλω σου.

Η σχέση με το σύντροφό σου, σου παρέχει την ασφάλεια και τη σιγουριά που αναζητάς όμως σου λείπει το σασπένς και το χρώμα. Πάρε  λοιπόν εσύ την κατάσταση στα χέρια σου και συμπλήρωσε τα συστατικά που σου λείπουν. Εσύ που είσαι μόνη, μην πιστεύεις εύκολα σε όρκους και υποσχέσεις από άτομα που δεν τήρησαν τίποτα από όλα αυτά στο παρελθόν.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΠΗΓΗ