Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 07 Μαρτίου 2021

cf84ceb9 cebbceadcebdceb5 cf84ceb1 ceb6cf8eceb4ceb9ceb1 ceb3ceb9ceb1 cf83ceaecebcceb5cf81ceb1 cebacf85cf81ceb9ceb1cebaceae 07 cebcceb1
zwdia 100

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 07 Μαρτίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της καριέρας, της φήμης και της ευθύνης σου ανακατεύοντας λίγο τις φιλοδοξίες και τα σχέδιά σου. Μπορεί να χρησιμεύσει ως ένα σημείο ελέγχου για τις προτεραιότητες και τους στόχους σου.

Διατήρησε την αίσθηση του χιούμορ σου και περάστε όμορφα με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην αφήνεις να σε πιάνουν τα παράπονα. Μπορείς να ασχοληθείς με ευχάριστες δραστηριότητες και να περάσεις όμορφα.

Ταύρος: Σήμερα αναζητάς ηρεμία και κάτι διαφορετικό ή ασυνήθιστο, καθώς η Σελήνη περνά την ημέρα στον ηλιακό 9ο οίκο σου και η επιθυμία να τροφοδοτήσεις το πνεύμα σου με δραστηριότητες εκτός ρουτίνας μεγαλώνει.

Υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για ανταλλαγή ιδεών και γνώσεων κι αυτό καλό θα ήταν να το μοιραστείς με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα σου γεμίζει από ουσιαστική επικοινωνία με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Δίδυμοι: Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της οικειότητας και τείνεις να παρατηρείς στοιχεία που φαίνονται κρυμμένα στο παρελθόν. Οι διαισθητικές ικανότητές σου είναι σε καλή κατάσταση και ενδέχεται να βρεις μερικές ενδιαφέρουσες λύσεις ή απαντήσεις σε θέματα που σε βασανίζουν.

Είναι καλή η στιγμή για να εκφράσεις τα θέλω και τις επιθυμίες σου στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια είδηση ή μια πληροφορία ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου.

Καρκίνος: Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της συνεργασίας σου κι αυτή η διέλευση σου υπενθυμίζει την ανάγκη σου για επαφή ή για περισσότερη ισορροπία και αρμονία στη ζωή σου.

Είτε συμφωνείς είτε όχι με τα σχόλια και τις διαφορετικές απόψεις, σε κάνουν να σκεφτείς. Οι τρέχουσες ενέργειες ευνοούν τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και τη συναισθηματική σου ζωή αν είσαι μόνη.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΠΗΓΗ