Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

cf84ceb9 cebbceadcebdceb5 cf84ceb1 ceb6cf8eceb4ceb9ceb1 ceb3ceb9ceb1 cf83ceaecebcceb5cf81ceb1 cebacf85cf81ceb9ceb1cebaceae 28 cf86ceb5
zwdia 100

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυτριακή 28 Φεβρουαρίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Έχεις εξαιρετική ενέργεια σήμερα για να οργανώσεις ότι θέλεις, με μικρούς αλλά ουσιαστικούς τρόπους και με έμφαση στις λεπτομέρειες.

Μπορεί να αισθάνεσαι χωρίς στήριξη ή να ανησυχείς για την πορεία της καριέρας σου ή τη φήμη σου. Πρόσεξε την ανταγωνιστικότητα στη σχέση με τον αγαπημένος σου. Δεν υπάρχει λόγος για τέτοιου είδους συναισθήματα. Εσύ που είσαι μόνη, ασχολήσου περισσότερο με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Ταύρος: Η Σελήνη στον τομέα της χαράς δίνει σήμερα μερικές ευχάριστες πτυχές και είναι πιθανό να βρεις ικανοποιητικούς τρόπους για να εκφράσεις ή να απολαύσεις τον εαυτό σου και τις όμορφες χαλαρές στιγμές με τον αγαπημένο σου ή τα οικεία σου πρόσωπα.

Με τον Ήλιο σε μια μικρή πρόκληση με τον Πλούτωνα θα μπορούσες να αισθανθείς μια πίεση ή μπορεί να εστιάσεις σε ένα άλυτο, απογοητευτικό θέμα από το παρελθόν. Εσύ που είσαι μόνη, συναισθηματικά επιδίωξε να σταθεροποιήσεις την επικοινωνία με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Δίδυμοι: Η Σελήνη βοηθά στην ενίσχυση της προσωπικής σου ζωής, του οικιακού κόσμου σου και των ρομαντικών σχέσεών σου. Έχεις την τάση να θέλεις να μειώσεις τις υποχρεώσεις σου στο πρώτο μισό της ημέρας και ευτυχώς σου επιτρέπεται να το κάνεις.

Μια πτυχή Ήλιου – Πλούτωνα μπορεί να οδηγήσει σε κάποιες εντάσεις που αυξάνονται καθώς περνά η ώρα ειδικά διαπροσωπικές. Το άγχος μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις σου στα εργασιακά και μπορεί να μην  υπάρχουν εύκολες και γρήγορες επιδιορθώσεις, αλλά ξεκινώντας με μικρά βήματα μπορείς να τα καταφέρεις. Τα συναισθήματα έχουν τα σκαμπανεβάσματά τους.

Καρκίνος: Είσαι σε καλή κατάσταση σήμερα για να συνδεθείς μέσω των επικοινωνιών σου. Η Σελήνη αργότερα σήμερα κατευθύνεται στον ηλιακό 4ο οίκο σου στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Η εξιδανίκευση ή η αποτοξίνωση από πάρα πολλές πληροφορίες μπορεί να  βοηθήσει στο να νιώσεις καλύτερα.

Απολαμβάνεις τις πιο κοντινές σχέσεις σου, αλλά με τον Πλούτωνα και τον Ήλιο σε μια μικρή πρόκληση μπορεί να σου προκαλέσουν λίγο εκνευρισμό. Τα παιχνίδια ισχύος κάνουν κακό στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην αφήνεις τον εγωισμό σου να σε κυριεύει.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΠΗΓΗ