Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

cf84ceb9 cebbceadcebdceb5 cf84ceb1 ceb6cf8eceb4ceb9ceb1 ceb3ceb9ceb1 cf83ceaecebcceb5cf81ceb1 cf80ceadcebccf80cf84ceb7 15 ceb9cebfcf85
zwdia 100

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα των συνεργασιών σου και τα σχόλια σου επιτρέπουν να δεις τη ζωή και τα σχέδιά σου μέσα από τα μάτια ενός άλλου. Ο Χείρωνας που διέρχεται στο δικό σου ζώδιο, γυρίζει ανάδρομος σήμερα και τους επόμενους πέντε μήνες η θεραπευτική ενέργειά του σου δίνει την ευκαιρία να θεραπεύσεις τον εσωτερικό κόσμο σου. Μια εξέλιξη στα εργασιακά επαναφέρει την αυτοπεποίθησή σου.

Τρυφερές στιγμές με τον αγαπημένο σου θα ανεβάσουν τη διάθεσή σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση ίσως να είναι αυτό που θέλεις κι σου επιτρέπεται να το επιδιώξεις.

Ταύρος: Η Σελήνη περνά στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και η εστίασή σου μετατοπίζεται στις καθημερινές υποθέσεις σου. Ο Χείρωνας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του έως τις 19/12 και σου δίνει τη δυνατότητα να θεραπεύσεις τις παρελθοντικές πληγές σου.

Συζητήσεις και εργασιακές συμφωνίες ευνοούνται. Απόλαυσε τη μέρα με τον αγαπημένο σου και φρόντισε να διασκεδάσετε. Εσύ που είσαι μόνη, μια επικοινωνία με το άτομο που σε ενδιαφέρει ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου.

Δίδυμοι: Ο Χείρωνας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του σήμερα και τα προβλήματα, ειδικά της κοινωνικής σου ζωής μπορούν να αποκτήσουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για σένα. Για παράδειγμα, εάν προσπαθείς πάρα πολύ για να ευχαριστήσεις τους άλλους, είναι πιθανό να αρχίσεις να φροντίζεις περισσότερο τον εαυτό σου.

Συγκεντρώσου περισσότερο στα εργασιακά καθώς είσαι επιρρεπής στα λάθη. Εκφράσου απλά και ειλικρινά απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν έχει την τάση να επανέρχεται είτε στο μυαλό, είτε στην καθημερινότητά σου.

Καρκίνος: Η Σελήνη σου υπενθυμίζει πως πρέπει να ασχοληθείς με τις εσωτερικές ανάγκες και επιθυμίες σου. Επίσης σήμερα ο Χείρωνας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και μπορεί να δημιουργήσει αμφιβολίες ή ανασφάλειες σχετικά με την τρέχουσα πορεία της ζωής σου, την απόδοση, τις ηγετικές δεξιότητες ή την καριέρα σου.

Μια επιτυχία ή εξέλιξη στα εργασιακά επαναφέρει την αυτοπεποίθησή σου. Μοιραστείτε ανάγκες και όνειρα με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάτι ευχάριστο θα συμβεί αυτήν την περίοδο στη ζωή σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ