Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 14 Μαϊου 2021

cf84ceb9 cebbceadcebdceb5 cf84ceb1 ceb6cf8eceb4ceb9ceb1 ceb3ceb9ceb1 cf83ceaecebcceb5cf81ceb1 cf80ceb1cf81ceb1cf83cebaceb5cf85ceae 14
zwdia 100

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 14 Μαϊου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Μπορεί σήμερα να υπάρξουν πολλά πίσω μπρός πριν καταλήξεις σε μια συμφωνία. Αργότερα και όσο περνούν οι ώρες η ανάγκη σου για μεγαλύτερη άνεση, οικειότητα και ησυχία μεγαλώνει με τη Σελήνη να κινείται στον τομέα της οικογένειας και της ψυχής σου για λίγες μέρες.

Απόφυγε τις λανθασμένες ενέργειες στα επαγγελματικά και στα οικονομικά. Μια ένταση στη σχέση με τον αγαπημένο σου προσπέρασέ τη. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις την τάση να ενθουσιάζεσαι από νέες γνωριμίες και να προκαλείς απογοητεύσεις.

Ταύρος: Συνεχίζεις να θέλεις να είσαι ριζωμένη και να παραμένεις στην άκαμπτη πλευρά για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Αργότερα οι ρυθμοί ανεβαίνουν κυρίως σε διανοητικό επίπεδο με την κίνηση της Σελήνης στον τομέα των επικοινωνιών σου.

Ίσως να απολαύσεις κάποια ομαδική εργασία ή οι ιδέες των άλλων να σε παρακινούν για αλλαγές. Ο ερωτικός σύντροφός σου είναι έτοιμος να σου παραδοθεί καθώς τον έχεις πείσει για τα συναισθήματά σου. Εσύ που είσαι μόνη, επικρατεί η λογική σου και όχι το συναίσθημα.

Δίδυμοι: Ίσως να μην είσαι απόλυτα σίγουρη για το αν θέλεις να επιδιώξεις τους στόχους σου μόνη ή αν θα προτιμούσες να μοιραστείς αποφάσεις, σκέψεις και ιδέες.

Αργότερα σήμερα η Σελήνη κινείται στον τομέα των πόρων σου και οι συναισθηματικές σου ανάγκες ατονούν. Η ενέργεια σου στα εργασιακά είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη. Οι στιγμές που βρίσκεσαι με τον αγαπημένο σου έχουν ενδιαφέρον. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου σε κάνει ακαταμάχητη.

Καρκίνος: Η Σελήνη στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρα επηρεάζει τα κρυμμένα και παρασκηνιακά, όμως η διαίσθησή σου είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη και σε προφυλάσσει. Αργότερα που περνά στο δικό σου ζώδιο, αρχίζεις να λαχταράς και να επιδιώκεις μεγαλύτερη σύνδεση με τους άλλους και τον κόσμο γύρω σου.

Οι μικρές κινήσεις στα εργασιακά λειτουργούν καλύτερα αφού συμβάλλουν στην αύξηση της εμπιστοσύνης στον εαυτό σου και μπορείς να χειριστείς καλύτερα αβέβαιες καταστάσεις. Αποκαλύψεις έρχονται στη σχέση με τον αγαπημένο σου για αυτό και θα πρέπει να είσαι προσεκτική. Εσύ που είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις με την πρώτη ματιά πρόσωπα και καταστάσεις.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ