Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

cf84ceb9 cebbceadcebdceb5 cf84ceb1 ceb6cf8eceb4ceb9ceb1 ceb3ceb9ceb1 cf83ceaecebcceb5cf81ceb1 cf83ceacceb2ceb2ceb1cf84cebf 11 ceb4ceb5
zwdia 100

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Σήμερα πιθανά να νιώσεις ότι χρειάζεσαι κάτι ή κάποιον με μεγάλο πάθος καθώς τα συναισθήματα αγάπης ή και μίσους είναι έντονα. Ίσως αντιμετωπίσεις κάποιες αλήθειες που διεγείρουν τους φόβους σου ιδιαίτερα για θέματα καριέρας, σχέσεων ή οικονομικών.

Η σημερινή διέλευση Ερμή – Δία μπορεί να παράγει καλά νέα σχετικά με την εκπαίδευση, τις εκδόσεις, τα επιχειρηματικά εισοδήματα ή τη φιλία.

Ταύρος: Σήμερα μπορεί να βιώσεις μεγάλο ενθουσιασμό για μια ιδέα ή ένα θέμα και οι άλλοι ενδιαφέρονται πολύ για αυτά που έχεις να πεις, να διδάξεις ή να μοιραστείς. Είναι επίσης μια έντονη μέρα για να απολαύσεις τη μάθηση και να αναπτύξεις τις δεξιότητες ή τις γνώσεις σου, ίσως με ή λόγω κάποιου ειδικού.

Κάποιες ασάφειες στα εργασιακά είναι παροδικές για αυτό απόφυγε παρορμητικές ενέργειες. Μια σύγχυση με τα όρια στις σχέσεις ή ζητήματα ισορροπίας και δύναμης διαταράσσουν τη συναισθηματική σου ζωή.

Δίδυμοι: Είναι μια μέρα που μπορείς να αναγνωρίσεις τις ανάγκες σου για επιβεβαίωση από τις σχέσεις ή τα έργα και τις δραστηριότητές σου. Μια διέλευση Ερμή – Δία ανοίγει το μυαλό και η προθυμία για μάθηση αυξάνει τη διαύγεια και την ικανοποίηση.

Η ικανότητά σου να βάζεις τα πράγματα σε μια σειρά και στη θέση τους ανοίγει πόρτες που ήταν προηγουμένως κλειστές. Απόφυγε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων για αργότερα και σήμερα φρόντισε να ξεκουραστείς και να απολαύσεις τη συντροφιά αγαπημένων προσώπων.

Καρκίνος: Η Αφροδίτη ευθυγραμμίζεται με τον Πλούτωνα στον τομέα των συνεργασιών σου και μπορεί να αναζητήσεις την αλήθεια ενός θέματος ίσως επειδή έχεις βαρεθεί να αναρωτιέσαι τι και ποιον να πιστέψεις.

Επίσης είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνεις αλλαγές στις σχέσεις σου ή να σπάσεις τα φθαρμένα μοτίβα σχέσεων. Αυτό που σε ενέπνευσε στο παρελθόν συναισθηματικά ίσως χρειαστεί κάποιες προσαρμογές ή αλλαγές.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ