Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021

cf84ceb9 cebbceadcebdceb5 cf84ceb1 ceb6cf8eceb4ceb9ceb1 ceb3ceb9ceb1 cf83ceaecebcceb5cf81ceb1 cf83ceacceb2ceb2ceb1cf84cebf 13 cf86ceb5
zwdia 100

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Υπάρχει τεράστια ενέργεια σήμερα για να κάνεις κάτι που δεν είναι ρουτίνα, κάτι δημιουργικό και ικανοποιητικό. Ο Άρης, ο πλανητικός σου κυβερνήτης εναρμονίζεται με τον Ποσειδώνα και η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής.  Οικονομικά και επιχειρήσεις ευνοούνται από σωστές στρατηγικές, δημιουργικότητα και φαντασία. Η βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου φαίνεται να είναι ενδιαφέρουσα. Εσύ που είσαι μόνη, επικοινωνίες και ειδήσεις φτιάχνουν τη μέρα σου.

Ταύρος: Ο Άρης στο ζώδιό σου ενθαρρύνει την ανεξαρτησία σου και μερικές φορές μπορείς να πιέσεις λίγο σκληρά με αυτήν τη διέλευση τις καταστάσεις. Μια πτυχή Άρη – Ποσειδώνα λειαίνει σήμερα τις “γωνίες” προσθέτοντας μια επιπλέον πινελιά μαγείας και διαίσθησης στο μείγμα. Παίρνεις απλά το προβάδισμα και εμπνέεις εμπιστοσύνη στους ανθρώπους γύρω σου. Επωφελήσου από την επιβράδυνση λίγο για να αφήσεις τη φαντασία και τη  διαίσθησή σου να σε οδηγήσουν. Πρόσθεσε σασπένς στη βραδιά με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ειδήσεις και αποκαλύψεις φτιάχνουν τη μέρα σου.

Δίδυμοι: Εάν έχεις μια ιδέα ή ένα όραμα που θέλεις να μοιραστείς είναι μια καλή στιγμή να το κάνεις. Με τον Άρη στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής σε αρμονία με τον Ποσειδώνα να συμμετέχει στην επούλωση, οι ηρεμιστικές δραστηριότητες μπορούν να σε ωφελήσουν πολύ και τα ένστικτα μπορούν να βοηθήσουν και να επηρεάσουν την καριέρα και τις πρακτικές επιλογές. Η Σελήνη περνά τη μέρα στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος και εστιάζεις περισσότερο στους μακροπρόθεσμους στόχους, τις ευθύνες ή την εικόνα σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου επαναφορτίζει τις μπαταρίες σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες ενισχύουν την αυτοπεποίθησή σου.

Καρκίνος: Με την Σελήνη στον τομέα του πνεύματος και τη διέλευση του Άρη – Ποσειδώνα σήμερα έχεις την τάση να ακολουθείς τη φαντασία σου. Παίρνεις έμπνευση από τους ανθρώπους γύρω σου. Κάνε ένα διάλειμμα από τη συνηθισμένη ρουτίνα αν μπορείς και ασχολήσου με νέα και αναζωογονητικά πράγματα. Η συναισθηματική σου ζωή σου αποτελεί το Α και το Ω για την ψυχολογική σου κατάσταση. Εσύ που είσαι μόνη, απόφυγε τις υπερβολές σε όλα τα επίπεδα.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΠΗΓΗ