Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

cf84ceb9 cebbceadcebdceb5 cf84ceb1 ceb6cf8eceb4ceb9ceb1 ceb3ceb9ceb1 cf83ceaecebcceb5cf81ceb1 cf83ceacceb2ceb2ceb1cf84cebf 17 ceb9cebf
zwdia 100

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 17 Ιουλίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Σήμερα μπορεί να υπάρξουν έντονα συναισθήματα που είναι δύσκολο να κατανοηθούν με τον Πλούτωνα σε μια προκλητική πτυχή. Κάποιος μπορεί να θελήσει να σε ελέγξει ή να σε κατευθύνει ή οι οικονομικές ανησυχίες σου να σε αγχώσουν.

Ίσως οι προσδοκίες και οι απαιτήσεις σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου να είναι υπερβολικές. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες ειδήσεις και συναντήσεις κρύβει η μέρα.

Ταύρος: Οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους σήμερα μπορεί να είναι τεταμένες ή νευρικές σε σημεία και με την κίνηση της Σελήνης στον τομέα της συνεργασίας σου μπορεί να ενοχληθείς περισσότερο από το συνηθισμένο.

Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη να συγκρούονται με τον Πλούτωνα υπάρχει έντονη αμυντικότητα από μέρους σου. Αφιέρωσε χρόνο στον αγαπημένο σου και περάστε όμορφα χωρίς περίπλοκες συζητήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες μπορούν να προκύψουν από το πουθενά.

Δίδυμοι: Η θετική ενέργεια είναι μαζί σου για πρακτικά θέματα και μπορείς να επωφεληθείς από τη φροντίδα των εργασιακών θεμάτων σου. Ωστόσο οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους είναι λίγο περίπλοκες.

Τα χρήματα και τα ζητήματα ιδιοκτησίας μπορεί να είναι δύσκολα και να απαιτούν ιδιαίτερο χειρισμό με τον Ήλιο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα. Η συναισθηματική σου ζωή έχει ενδιαφέρον σε κάθε περίπτωση.

Καρκίνος: Οι αισθήσεις αυξάνονται και μπορείς να βρεθείς σε μια ρομαντική και δημιουργική διάθεση. Ωστόσο μπορεί να νιώσεις περισσότερη ανάγκη για στοργή και εκφραστικότητα. Κάποιες μικρές απογοητεύσεις μπορεί να νιώσεις για χρήματα και βασικές αξίες.

Προβλήματα μπορεί να δημιουργηθούν στις σχέσεις σου με τους άλλους καθώς ο Ήλιος έρχεται σε σύγκρουση με τον Πλούτωνα, για αυτό προστάτευσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην κρίνεις αυστηρά νέες γνωριμίες.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ