Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

cf84ceb9 cebbceadcebdceb5 cf84ceb1 ceb6cf8eceb4ceb9ceb1 ceb3ceb9ceb1 cf83ceaecebcceb5cf81ceb1 cf83ceacceb2ceb2ceb1cf84cebf 5 cebcceb1
zwdia 100

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 5 Μαρτίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Λέων: Η επιθυμία σου για ανάπτυξη, βελτίωση και επέκταση σήμερα είναι έντονη και η σκέψη σου στρέφεται γύρω από τρόπους και αναζητήσεις. Η τύχη είναι με το μέρος σου όσο κι δυσκολεύεσαι να το πιστέψεις, για αυτό επιδίωξε κάποιες αλλαγές χωρίς όμως βιασύνη και παρορμητικότητα.

Η σχέση με τον αγαπημένο σου σήμερα εμπεριέχει ευχάριστες και ρομαντικές στιγμές. Αν είσαι μόνη, υπάρχει η τάση να στρέφεσαι στο παρελθόν είτε με τη σκέψη είτε με τις πράξεις.

Παρθένος: Με την Αφροδίτη και τον Άρη να ευθυγραμμίζονται η επιθυμία σου για έκφραση, ευχαρίστηση ή δημιουργική απελευθέρωση είναι ισχυρή. Έχεις την τάση να διοχετεύεις το πάθος σε παραγωγικές αναζητήσεις, καθιστώντας αυτήν τη στιγμή ιδανική για την προώθηση ενός έργου εργασίας ή υγείας.

Αυτή η διέλευση μπορεί να φέρει ενθουσιασμό, επιχειρηματικό πνεύμα και δυναμισμό στις καθημερινές σου υποθέσεις. Η συναισθηματική σου ζωή περιστρέφεται γύρω από το παρελθόν.

Ζυγός: Ο κυβερνητικός σου κυβερνήτης η Αφροδίτη οδεύει προς την ευθυγράμμισή της με τον Άρη, στον τομέα του ρομαντισμού και της δημιουργικότητάς σου καθώς και οι δυο πλανήτες εγκαταλείπουν τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας.

Θέλεις να κυνηγήσεις τις επιθυμίες σου αλλά με αυτοσυγκράτηση και στρατηγική που θα σε οδηγήσει σε ακόμα καλύτερα μέρη. Η συναισθηματική ζωή είναι στο απόλυτο επίκεντρο όμως αν είσαι μόνη, ίσως να νιώσεις και μια μικρή μελαγχολία.

Σκορπιός: Η Αφροδίτη και ο Άρης πρόκειται και οι δυο να κατευθυνθούν στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας εκεί όπου θα συναντηθούν, δημιουργώντας έναν ενθουσιασμό.

Με αυτήν τη διέλευση η καρδιά σου φαίνεται να θέλει να κυβερνήσει το μυαλό σου και τα πράγματα ή τις καταστάσεις ίσως να φαίνονται λίγο χαοτικές. Οι σημερινές διελεύσεις επίσης είναι ισχυρές για τη δυναμική των σχέσεων και την προσωπική έλξη.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ