Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 02 Μαρτίου 2021

cf84ceb9 cebbceadcebdceb5 cf84ceb1 ceb6cf8eceb4ceb9ceb1 ceb3ceb9ceb1 cf83ceaecebcceb5cf81ceb1 cf84cf81ceafcf84ceb7 02 cebcceb1cf81cf84
zwdia 100

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 02 Μαρτίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η διέλευση της Σελήνης σήμερα δίνει έμφαση στις προσκολλήσεις και τις σχέσεις σου. Η ενέργειά σου φρεσκάρεται και σε ενθαρρύνει να αφήσεις μερικές από τις αναστολές πίσω σου.

Μπορείς και είσαι σε θέση να αφήσεις και να διαγράψεις  δυσλειτουργικές συμπεριφορές και υποθέσεις και να προχωρήσεις μπροστά. Απόλαυσε συντροφικές στιγμές με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, εντελώς απρόσμενα κάτι σημαντικό θα προκύψει στη ζωή σου.

Ταύρος: Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στον τομέα της υγείας και της εργασίας, αλλά όσο περνούν οι ώρες η ενέργεια αλλάζει και μπορείς να νιώσεις αρκετά φιλική και πιο ανάλαφρη.

Σήμερα και αύριο ευνοούνται οι σχέσεις με φίλους ή με συνεργάτες, ή μια ευχάριστη αναζήτηση. Εμπιστεύσου τις εφευρετικές ιδέες σου στα εργασιακά και ξεκίνησε σταδιακά την υλοποίησή τους. Ξέρεις πως να κάνεις ευτυχισμένο τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, διαχειρίσου το φλερτ στα εργασιακά χωρίς να εκτίθεσαι.

Δίδυμοι: Μια παιχνιδιάρικη και ξεχωριστή διάθεση σου δημιουργούν οι ενέργειες της ημέρας και σε οδηγούν να εστιάσεις στην πρακτική πλευρά των υποθέσεων και προβληματισμών σου.

Η εφευρετικότητά σου στα εργασιακά βγάζει από τη δύσκολη θέση όχι μόνο εσένα αλλά και συναδέλφους. Προσπάθησε να είσαι ειλικρινής με τον αγαπημένο σου και κυρίως με τον εαυτό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η επικοινωνία με το άτομο που σε ενδιαφέρει χρειάζεται προσοχή.

Καρκίνος: Η Σελήνη κινείται στον τομέα της δημιουργικότητάς σου σήμερα και η επαφή με τους γύρω σου σε χαλαρώνει. Ο πειραματισμός με τις ιδέες σου στα εργασιακά μπορεί να σου προσφέρει ευκαιρίες.

Η μέρα βοηθά επίσης στην ανανέωση της σχέσης με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση ή μια επαναπροσέγγιση από το παρελθόν ίσως να αξίζει μια ευκαιρία.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΠΗΓΗ