Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

cf84ceb9 cebbceadcebdceb5 cf84ceb1 ceb6cf8eceb4ceb9ceb1 ceb3ceb9ceb1 cf83ceaecebcceb5cf81ceb1 cf84cf81ceafcf84ceb7 10 ceb1cf85ceb3cebf
zwdia 100

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 10 Αυγούστου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και μπορεί να νιώσεις την ανάγκη για περισσότερη οργάνωση. Η εστίαση στην καθημερινή ρουτίνα είναι παρήγορη, ωστόσο η σημερινή αντίθεση Ερμή – Δία προκαλεί μια αναστάτωση. Ίσως να διαπιστώσεις ότι η αποστασιοποίηση από την πίεση για να καταλήξεις σε ένα συμπέρασμα ή απόφαση βελτιώνει τα πάντα.

Αν και τη σχέση με τον αγαπημένο σου την περνάς σε δεύτερη μοίρα θα πρέπει να μην το κάνεις τόσο προκλητικά. Εσύ που είσαι μόνη, διατήρησε κάποιες αποστάσεις από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ταύρος: Φτάνεις σε ενδιαφέροντα συμπεράσματα αυτήν τη βδομάδα αλλά ίσως χρειαστεί να κάνεις κάποια ταξινόμηση μεταξύ γεγονότων και φαντασίας πριν καταλήξεις σε αυτά.

Για καλύτερα αποτελέσματα ίσως θα πρέπει να συγκρατήσεις την παρορμητικότητα σου. Ενδιαφέρουσες προτάσεις προβλέπονται για τα εργασιακά σχέδια σου. Μην υπόσχεσαι πράγματα για να εντυπωσιάσεις απλά τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, δείξε επιφυλακτικότητα απέναντι σε νέες γνωριμίες.

Δίδυμοι: Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας ευνοώντας στενές σχέσεις και οικιακές δραστηριότητες. Ωστόσο με πολλές επιλογές μπροστά σου ίσως είναι προτιμότερο να κινηθείς και να βάλεις προτεραιότητα στις υποθέσεις σου.

Ένα πρόσωπο εξουσίας μπορεί να έχει μια διαφορετική άποψη από σένα για ένα θέμα με την αντίθεση του Ερμή με τον Δία. Απόφυγε την γκρίνια στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, σκέψου καλά αν αξίζει τον κόπο να δώσεις μια ακόμα ευκαιρία στο παρελθόν.

Καρκίνος: Η ικανότητα σου να ακούς και να παρατηρείς είναι ιδιαίτερα χρήσιμη όμως φρόντισε να μην το παρακάνεις ή να μην περιμένεις πάρα πολλά από μια κατάσταση.

Έχεις την τάση να ενθουσιάζεσαι εύκολα και να αισθάνεσαι αισιόδοξα αλλά είναι προτιμότερο να θυμάσαι πως πρέπει να κινηθείς βήμα βήμα προς τους στόχους σου. Μην παρερμηνεύεις τα λόγια ή τη συμπεριφορά του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου καθηλώνει τους πάντες.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ