Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

cf84ceb9 cebbceadcebdceb5 cf84ceb1 ceb6cf8eceb4ceb9ceb1 ceb3ceb9ceb1 cf83ceaecebcceb5cf81ceb1 cf84cf81ceafcf84ceb7 14 cf83ceb5cf80cf84
zwdia 100

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Ο Άρης μεταβαίνει στον αντίπαλό σου τομέα ζωδίων και συνεργασιών όπου θα παραμείνει έως τις 30/10. Τα ταλέντα σου μπορούν να λάμψουν μέσω μιας συνεργασίας κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης ή οι στόχοι σου στις σχέσεις μπορεί να είναι θαυμάσια κίνητρα.

Η Σελήνη κατευθύνεται στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος ενθαρρύνοντάς σε να θέσεις στόχους ή να κάνεις ένα φρεσκάρισμα στους τρέχοντες. Η συναισθηματική σου ζωή παίρνει τα πάνω της.

Ταύρος: Ο φλογερός, σίγουρος, ανταγωνιστικός Άρης ξεκινά τη διέλευσή του στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και μέχρι τις 30/10 απολαμβάνεις αυξημένα κίνητρα, ενέργεια, θάρρος για τη δουλειά, τις ρουτίνες και τις ασχολίες υγείας.

Μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ανταγωνιστικότητα στη δουλειά που μπορεί να σου προκαλεί απογοήτευση ή να σου δίνει κίνητρα κίνητρα -ή και τα δυο. Με τη Σελήνη να κινείται σε αρμονία με το ζώδιό σου γίνεσαι πιο εκφραστική απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, πάρε τα πάνω σου γιατί έρχονται καλύτερες μέρες.

Δίδυμοι: Η κοινωνική σου ζωή επιταχύνεται με τον Άρη να μετακομίζει στον ηλιακό 5ο οίκο σου σήμερα. Αυτή η διέλευση που θα διαρκέσει έως τις 30/10 υποστηρίζει επίπεδα ενέργειας, θάρρους, αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης.

Με τον Άρη να ζωντανεύει τον τομέα της χαράς, της καρδιάς της δημιουργικότητας και του ελευθέρου χρόνου σου είσαι σε τέλεια φόρμα για να επιδιώξεις με σιγουριά την επιθυμία της καρδιάς σου. Για αυτό και η συναισθηματική σου ζωή παίρνει τα πάνω της.

Καρκίνος: Είναι προτιμότερο σήμερα να δαμάσεις την ανυπομονησία σου ειδικά με την ομιλία και την κίνηση. Καθώς η μέρα προχωρά πλησιάζουμε σε μια αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα και μπορεί να αντιμετωπίσεις μια μικρή σύγχυση ή απογοήτευση.

Η αμφισβήτηση των κινήτρων ή των ενεργειακών σου κινήτρων μπορεί να είναι μέρος αυτού, ιδιαίτερα των επικοινωνιών, των μεταφορών, των έργων και της μάθησης. Τα γεγονότα της ημέρας μπορεί να σου υπενθυμίσουν ότι πρέπει να κάνεις ένα μικρό διάλειμμα από την υπερβολική σκέψη.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ