Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

cf84ceb9 cebbceadcebdceb5 cf84ceb1 ceb6cf8eceb4ceb9ceb1 ceb3ceb9ceb1 cf83ceaecebcceb5cf81ceb1 cf84cf81ceafcf84ceb7 23 cebcceb1cf81cf84
zwdia 100

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 23 Μαρτίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Κάποιες απογοητεύσεις που πιθανά ήταν βαθιά κρυμμένες μέσα σου σήμερα μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια. Ο Ερμής συγκρούεται με τον ανυπόμονο Άρη και τον Πλούτωνα και μπορεί να νιώσεις ψυχικά αναστατωμένη ή αποστασιοποιημένη. Μπορείς να ανταπεξέλθεις στις εργασιακές υποχρεώσεις σου αρκεί να διατηρήσεις την υπομονή σου.

Φρόντισε να αποφορτιστείς με τη συντροφιά του αγαπημένου και όχι να φορτιστείς περισσότερο. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις την τάση να σκέφτεσαι έντονα το παρελθόν.

Ταύρος: Οι σημερινές ενέργειες μπορεί να δημιουργήσουν κάποια ένταση, ανησυχία και είναι προτιμότερο να αποφύγεις την προώθηση ζητημάτων που δεν είναι εύκολο να αλλάξουν. Οι αντιπαραθέσεις είναι ένα πιθανό σενάριο καθώς και το να οδηγηθείς σε παρορμητικές κινήσεις.

Για καλύτερα αποτελέσματα προσδιόρισε τις προτεραιότητές σου και αναγνώρισε πως δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί. Γίνε πιο υπεύθυνη απέναντι στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ αλλά μείωσε τις προσδοκίες σου που μπορεί να σου δημιουργήσουν απογοητεύσεις.

Δίδυμοι: Οι σημερινές διαμετακομίσεις τείνουν να δημιουργούν πιέσεις και να σε οδηγούν σε παρορμητικές ενέργειες. Ενώ οι σκέψεις σου τείνουν να είναι πρακτικές και προσανατολισμένες στους στόχους σου αυτές τις μέρες, τα συναισθήματα μπορεί να θολώσουν τα νερά και να είναι δύσκολο να τις υλοποιήσεις.

Έχεις ανάγκη από μεγαλύτερη ασφάλεια στη συναισθηματική σου ζωή για αυτό και θα πρέπει να λειτουργήσεις πιο υπεύθυνα.

Καρκίνος: Η μέρα μπορεί να προκαλέσει κάποια μικρή συναισθηματική ή ψυχολογική απογοήτευση και ένταση. Απόφυγε την ανυπομονησία που μπορεί να σε οδηγήσει σε περιττό άγχος ή σπατάλη. Μπορεί επίσης να προκύψουν προβλήματα θυμού που είναι δύσκολο να κατανοηθούν ή να οριστούν.

Βρες τρόπους για να σχεδιάσεις τις επόμενες κινήσεις σου στα εργασιακά αντί να προωθήσεις την ατζέντα σου τώρα. Το πάθος και την ένταση στη σχέση με τον αγαπημένο σου διοχέτευσέ τη σωστά. Εσύ που είσαι μόνη, η αυτοπεποίθησή σου αυξάνει τη γοητεία σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ