Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

cf84ceb9 cebbceadcebdceb5 cf84ceb1 ceb6cf8eceb4ceb9ceb1 ceb3ceb9ceb1 cf83ceaecebcceb5cf81ceb1 cf84cf81ceafcf84ceb7 8 cebcceb1cf81cf84
zwdia 100

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 8 Μαρτίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Δίδυμοι: Ξεκινάς τη μέρα λαχταρώντας λίγη απομόνωση. Η μετακίνηση της Σελήνης στο ζώδιό σου φέρνει τα συναισθήματά σου στην επιφάνεια και ίσως τα κάνει προτεραιότητά σου.

Μπορείς να εκτιμήσεις περισσότερο τις συνεργασίες στη ζωή σου και να δώσεις μεγαλύτερη βαρύτητα στους στόχους και τις επιδιώξεις σου. Ο ερωτικός σύντροφος σου διεκδικεί τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Εάν είσαι μόνη, νέες εμπειρίες, περιπέτειες και έρωτες σε περιμένουν λίγο παρακάτω.

Καρκίνος: Ο Άρης πέρασε πρόσφατα στον τομέα της οικειότητάς σου και θα συνεχίσει να διέρχεται μέχρι τις 14/4. Είναι μια καλή περίοδος για θέματα κοινής χρήσης και οικειότητας.

Ενώ η επιφανειακή θερμότητα στις σχέσεις σου μπορεί να μειωθεί, εξετάζεις βαθύτερες πτυχές μέσα σε αυτές. Καθώς προχωρά η μέρα η Σελήνη περνά στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και προτιμάς να αφιερώσεις χρόνο στον σύντροφο, στα αγαπημένα σου πρόσωπα και φυσικά στον εαυτό σου.

Λέων: Βρίσκεσαι σε έναν ισχυρό κύκλο διαπραγματεύσεων και προσελκύεις ικανοποιητικές σχέσεις και κοινωνικές καταστάσεις στη ζωή σου. Έως τις 14/4 η Αφροδίτη επισκέπτεται το αντίθετο ζώδιο σου και υπάρχει περισσότερη ευγένεια και ανοιχτή καρδιά στις αλληλεπιδράσεις σου.

Οι άλλοι είναι πιο διατεθειμένη να σε εκτιμήσουν και να αναγνωρίσουν την προσφορά σου. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επιλύσεις συγκρούσεις και να επωφεληθείς από τη συμβολή και τη βοήθεια των άλλων.

Παρθένος: Είσαι σε καλή κατάσταση για να συνδεθείς με το πνεύμα σου και αργότερα σήμερα η ανάγκη σου να ανακτήσεις των έλεγχο στις υποθέσεις σου αυξάνεται. Νιώθεις πιο υπεύθυνη, ενεργητική και σίγουρη για τους στόχους που θέλεις να πετύχεις.

Ο Άρης μετακινήθηκε πρόσφατα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και θα έχεις επιπλέον χρόνο και ενέργεια για να ασχοληθείς δυναμικά με αυτούς τους τομείς. Η συναισθηματική σου ζωή παίρνει σημαντικά τα πάνω της.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ