Τομ Κρουζ: Αγνώριστος στο γήπεδο με πρησμένο πρόσωπο

cf84cebfcebc cebacf81cebfcf85ceb6 ceb1ceb3cebdcf8ecf81ceb9cf83cf84cebfcf82 cf83cf84cebf ceb3ceaecf80ceb5ceb4cebf cebcceb5 cf80cf81ceb7
tom cruise

Αγνώριστος εμφανίστηκε ο γνωστός ηθοποιός Τομ Κρουζ το βράδυ του Σαββάτου σε γήπεδο μπέιζμπολ, καθώς φαίνεται να έχει πάρει αρκετά κιλά από την τελευταία δημόσια εμφάνισή του.

Συγκεκριμένα, ο 59χρονος ηθοποιός, Τομ Κρουζ παρέα με τον υιοθετημένο γιο του – από το γάμο του με τη Νίκολ Κίντμαν – Κόνορ, απόλαυσε το βράδυ του Σαββάτου τον αγώνα των San Fransisco Giants εναντίον των Los Angeles Dodgers.

Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν το γεγονός ότι ο ίδιος εμφανίστηκε με… πρησμένο πρόσωπο. Δεν είναι σαφές αν ο Τομ Κρουζ έχει πάρει κιλά για τις ανάγκες κάποιου ρόλου ή αν το πρόβλημα εντοπίζεται μόνο στο πρόσωπό του – ενδεχομένως ως παρενέργεια ύστερα από κάποια αισθητική παρέμβαση.

Κατά την έξοδό του ο Τομ Κρουζ προσπάθησε να κρατήσει χαμηλό προφίλ, όμως η κάμερα του γηπέδου τον εντόπισε. Μάλιστα, η δημοσιογράφος των Giants, Έιμι Γκουτιέρεζ μοιράστηκε στο Twitter ότι τον ρώτησε ποιας ομάδας είναι οπαδός. Ο ηθοποιός απάντησε απλά: «Είμαι λάτρης του μπέιζμπολ». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ