Τομ Κρουζ: Προσγειώθηκε με ελικόπτερο στην αυλή σπιτιού – Άφωνη η οικογένεια

cf84cebfcebc cebacf81cebfcf85ceb6 cf80cf81cebfcf83ceb3ceb5ceb9cf8eceb8ceb7cebaceb5 cebcceb5 ceb5cebbceb9cebacf8ccf80cf84ceb5cf81cebf
tom cruise1

Δεν πίστευε στα μάτια του ένα ζευγάρι στο Γουοργουικσάιρ όταν ξαφνικά είδε να προσγειώνεται στην αυλή του σπιτιού τους ένα ελικόπτερο, με επιβάτη τον διάσημο ηθοποιό του Χόλιγουντ, Τομ Κρουζ!

Ο Τομ Κρουζ, που βρίσκεται στην επαρχία της Μεγάλης Βρετανίας για τα γυρίσματα ενός ακόμα σίκουελ της ταινίας, «Επικίνδυνες αποστολές», έκανε μια ευχάριστη έκπληξη στο ζευγάρι και στα παιδιά τους. Σύμφωνα με το BBC το μόνο που γνώριζαν οι γονείς ήταν ότι κάποιος διάσημος, που επιθυμούσε να διατηρήσει την ανωνυμία του, χρειαζόταν να προσγειωθεί με το ελικόπτερό του άμεσα στον κήπος τους, καθώς το πλησιέστερο αεροδρόμιο του Κόβεντρι ήταν κλειστό.

Μάλιστα, ο Τομ Κρουζ πόζαρε με ευχάριστη διάθεση για φωτογραφίες και στη συνέχεια ανέβασε τα παιδιά της ίδιας και του συντρόφου της για βόλτα με το ελικόπτερο.

Έκπληκτη η μητέρα των παιδιών δήλωσε στο BBC: «Θεώρησα ότι θα ήταν ωραίο για τα παιδιά να δουν ένα ελικόπτερο στον κήπο. Ο Τομ Κρουζ έφτασε και μόλις βγήκε από το ελικόπτερο έδειχνε ξαφνιασμένος. Πήγε κατευθείαν προς τα παιδιά και μίλησε μαζί τους, ενώ στη συνέχεια μας ευχαρίστησε».

Τέλος, ο Κρουζ πρότεινε στα παιδιά μια βόλτα με το ελικόπτερο, όσο αυτός θα ήταν σε συνάντηση: «Ήταν σουρεαλιστικό, ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι συνέβη», ενώ η μητέρα καταλήγει πως ήταν μια φανταστική ημέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ