Τουρκία: Συγγενείς σκότωσαν 24χρονη και τον φίλο της αφού πρώτα τον βίασαν και μετά τους έθαψαν σε λάκκους

cf84cebfcf85cf81cebaceafceb1 cf83cf85ceb3ceb3ceb5cebdceb5ceafcf82 cf83cebacf8ccf84cf89cf83ceb1cebd 24cf87cf81cebfcebdceb7 cebaceb1ceb9

Screenshot 2 9

Screenshot 2 9

Τουρκία: Συγγενείς σκότωσαν 24χρονη και τον φίλο της αφού πρώτα τον βίασαν και μετά τους έθαψαν σε λάκκους

Απίστευτη αγριότητα από πατέρα και αδερφό!

Ένα έγκλημα ανείπωτης αγριότητας έλαβε χώρα στο Καμάν της Τουρκίας, όταν μια σατανική οικογένεια οργάνωσε την δολοφονία ενός ζευγαριού, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, οι συγγενείς μιας 24χρονης γυναίκας η οποία αρνήθηκε να παντρευτεί τον ξάδερφό της και επέλεξε να μείνει στο πλευρό του αγαπημένου της, παγίδευσε το ζευγάρι και τους έστησε δολοφονική ενέδρα.

Το γεύμα – «ενέδρα»

Οι οκογένεια κάλεσε την 24χρονη και τον 25χρονο φίλο της για να φάνε, υποτίθεται, όλοι μαζί και να επανασυνδεθούν. Μόλις όμως οι δυο νεαροί μπήκαν στο σπίτι, ο πατέρας, ο αδερφός και ο εξάδερφος της 24χρονης καθώς και δύο άλλοι συγγενείς τους, σκότωσαν με μαχαίρι τη νεαρή κοπέλα στην τουαλέτα. Στη συνέχεια, αφού βίασαν πρώτα τον 25χρονο φίλο της, έπειτα τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου και έθαψαν το ζευγάρι σε λάκκους.

Το έγκλημα είδε το φως της δημοσιότητας όταν η οικογένεια του νεαρού απευθύνθηκε στις αρχές, οι οποίες έλυσαν το μυστήριο της εξαφάνισης του ζευγαριού και αποκάλυψαν το τρομερό έγκλημα. 

[embedded content]

Πηγή : newsbreak.gr

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.