Το άγχος βοηθά τον Shawn Mendes να γράφει καλύτερα τραγούδια

cf84cebf ceacceb3cf87cebfcf82 ceb2cebfceb7ceb8ceac cf84cebfcebd shawn mendes cebdceb1 ceb3cf81ceaccf86ceb5ceb9 cebaceb1cebbcf8dcf84ceb5cf81

«Όταν δημιουργώ μουσική θέλω να είμαι λίγο χάλια».

Ο Shawn Mendes λέει ότι η ψυχοθεραπεία εμποδίζει τη δημιουργία μουσικής.

Ο 22χρονος τραγουδιστής και τραγουδοποιός αποκαλύπτει ότι βλέπει ψυχοθεραπευτή δύο φορές την εβδομάδα, αλλά παραδέχτηκε ότι προτιμά να είναι «λίγο χάλια» για να γράφει καλύτερα τραγούδια.

Ερωτηθείς από το περιοδικό «Wonderland» πόσο συχνά βλέπει ψυχοθεραπευτή, ο Shawn Mendes απάντησε: «Δύο φορές την εβδομάδα. Στο σημείο στο οποίο βρίσκομαι αυτή τη στιγμή στη ζωή μου, αφορά πολύ το γεγονός ότι πρέπει αντιληφθείς πώς να αφήσεις την ανθρωπότητά σου να ξεχειλίσει».

«Πρέπει να το αφήσεις εκεί. Προσπαθώ απλώς να είμαι εκεί για να το αποδεχτώ. Είναι δύσκολο. Μερικές φορές είναι σαν να μην ξέρω τι θέλω να πω», συνέχισε.

«Και μερικές φορές επίσης έχω αυτό το περίεργο πράγμα όταν δημιουργώ μουσική, κατά κάποιον τρόπο θέλω να είμαι λίγο χάλια. Επειδή προέρχεσαι από μία κατάσταση άγχους και φτιάχνεις μουσική και ανησυχείς, αλλά σου δημιουργεί επίσης συναισθηματικά πράγματα. Είναι περίεργο», εξήγησε.

Ο Shawn Mendes είχε μιλήσει για την ψυχοθεραπεία μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού του «In My Blood», το 2018, το οποίο ασχολείται με το άγχος του.

«Ψυχοθεραπεία είναι να ακούς μουσική και τρέχεις στο διάδρομο, ψυχοθεραπεία είναι να δειπνήσεις με τους φίλους σου, είναι κάτι που σου αποσπά την προσοχή, που σε βοηθά να θεραπευτείς και έτσι εξαρτάται απλώς από το τι νομίζεις ότι είναι ψυχοθεραπεία. Έκανα συνειδητή προσπάθεια να είμαι πιο συνδεδεμένος με τους ανθρώπους στη ζωή μου», είχε περιγράψει.

«Βρήκα ότι έκλεινα τον εαυτό μου σε όλους, σκεπτόμενος ότι θα με βοηθούσε να το πολεμήσω και έπειτα βλέποντας ότι ο μοναδικό τρόπος που θα το πολεμούσα ήταν να ανοίξω τελείως τον εαυτό μου και να αφήσω τους ανθρώπους να μπουν μέσα», είχε αναφέρει.

Shawn Mendes

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ