Το απίστευτο ποσό που άφησαν για φιλοδώρημα η Cardi B και ο Offset

cf84cebf ceb1cf80ceafcf83cf84ceb5cf85cf84cebf cf80cebfcf83cf8c cf80cebfcf85 ceaccf86ceb7cf83ceb1cebd ceb3ceb9ceb1 cf86ceb9cebbcebfceb4
cardiB3

Η Cardi B και ο Offset είναι από τα πιο γενναιόδωρα ζευγάρια στη βιομηχανία του θεάματος.

Πρόσφατα το ζευγάρι πήγε να δειπνήσει στο «Brooklyn Chop House», ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Νέας Υόρκης, με όλη του την ομάδα χωρίς να έχει κάνει κράτηση.

Το Pagesix, επικαλείται πηγή η οποία αποκάλυψε ότι το διάσημο ζευγάρι και η παρέα του πλήρωσαν τον λογαριασμό αξίας 3.000 δολαρίων και πρόσθεσαν 1.400 δολάρια για το φιλοδώρημα.

Η ωραία χειρονομία έρχεται μετά την προσφορά της Cardi B να καλύψει τα έξοδα ταφής των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς της 9ης Ιανουαρίου στην οποία έχασαν τη ζωή τους 17 άνθρωποι σε πολυώροφη πολυκατοικία στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης. Πολλά από τα θύματα είχαν καταγωγή από την Γκάμπια και οι οικογένειες σχεδίαζαν, να τα θάψουν στην πατρίδα τους. Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Έρικ Άνταμς ανακοίνωσε ότι η Cardi B δεσμεύτηκε να πληρώσει τα έξοδα επαναπατρισμού των θυμάτων.

«Είμαι εξαιρετικά περήφανη που είμαι από το Μπρονξ και έχω πολλούς συγγενείς και φίλους που ζουν και εργάζονται εκεί. Έτσι, όταν άκουσα για την πυρκαγιά, σκέφτηκα ότι έπρεπε να κάνω κάτι για να βοηθήσω», αναφέρει η Cardi B σε δήλωσή της. «Δεν μπορώ καν να φανταστώ τον πόνο και την αγωνία που βιώνουν οι οικογένειες των θυμάτων, αλλά ελπίζω ότι το να μην χρειάζεται να ανησυχούν για το κόστος που σχετίζεται με την ταφή των αγαπημένων τους θα βοηθήσει», δήλωσε η διάσημη τραγουδίστρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ