Το απόλυτο waterproof test για το Samsung Galaxy S21 που μετράει δύο εβδομάδες κάτω από το νερό!

cf84cebf ceb1cf80cf8ccebbcf85cf84cebf waterproof test ceb3ceb9ceb1 cf84cebf samsung galaxy s21 cf80cebfcf85 cebcceb5cf84cf81ceacceb5ceb9 ceb4cf8d
s21 waterproof

Με την πιστοποίηση IP68 για αδιάβροχη χρήση να είναι πλέον βασική προϋπόθεση και προσφορά σε όλα τα νέα high-end smartphones, συνηθίζεται εδώ και χρόνια να υποβάλλονται οι συσκευές και σε δοκιμές… κατάδυσης, ώστε να διαπιστωθεί πόσο αποτελεσματικά εφαρμόζεται αυτή η προστασία στο εκάστοτε μοντέλο. Όμως ο χρήστης Photo Owl Time Lapse ανέβασε αυτή τη δοκιμή σε άλλο επίπεδο, καθώς πήρε ένα Samsung Galaxy S21 και το βύθισε σε ένα οικιακό ενυδρείο, σε βάθος 50 εκατοστών. Μέχρι τώρα, καθόλου περίεργο, αν εξαιρέσετε το γεγονός ότι η συσκευή βρίσκεται βυθισμένη και σε συνεχή λειτουργία, κοντά στις… δύο εβδομάδες!

[embedded content]

Η οθόνη του smartphone δείχνει την εφαρμογή μέτρησης χρόνου, η οποία όμως μετράει maximum 100 ώρες, οπότε αναγκαστικά γίνεται reset κάθε τόσο. Όσο για την τροφοδοσία της συσκευής, αυτή πραγματοποιείται με μία βάση ασύρματης φόρτισης που βρίσκεται μόνιμα συνδεδεμένη στο κινητό. Όσον αφορά τα αποτελέσματα του test τώρα, κάποια στιγμή το λειτουργικό σύστημα εμφάνισε προειδοποιητικό μήνυμα για υψηλή υγρασία, το οποίο όμως αργότερα έφυγε. Αντίστοιχα, η απόκριση της οθόνης στην αφή παρουσίασε επίσης κάποια θέματα, αλλά και αυτά αργότερα σταμάτησαν να υφίστανται. Δυστυχώς το ηχείο φαίνεται να επηρεάστηκε αρνητικά και δεν λειτουργεί σωστά πλέον. Με δεδομένο όμως ότι η επίσημη πιστοποίηση κάνει λόγο για αντοχή μισής ώρας σε βάθος ενάμισι μέτρου, οι υποβρύχιες επιδόσεις του S21 είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *