Το γατάκι με Σύνδρομο Down που έχει «λιώσει» το Ίντερνετ

cf84cebf ceb3ceb1cf84ceaccebaceb9 cebcceb5 cf83cf8dcebdceb4cf81cebfcebccebf down cf80cebfcf85 ceadcf87ceb5ceb9 cebbceb9cf8ecf83ceb5

image 460e 1200x630 1

Το γατάκι με Σύνδρομο Down που έχει «λιώσει» το Ίντερνετ

Η Μάγια είναι ένα από τα πιο χαριτωμένα γατάκια που έχουμε δει. Έχει όμως, μια μικρή διαφορά σε σχέση με όλα τα τα υπόλοιπα που ξέρουμε. Γεννήθηκε χωρίς ένα χρωμόσωμα. Η συγκεκριμένη γάτα εντοπίστηκε πίσω από ένα Κινέζικο εστιατόριο από μια ομάδα ανθρώπων που θεώρησαν πως η χρωμοσωματική ανωμαλία της την έκανε ανάξια για τον κόσμο που ζούμε. Κάπως έτσι, τη μετέφεραν σε ένα καταφύγιο για ευθανασία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Δεν τους πέρασε καν από το μυαλό πως για κάποιον μπορεί να ήταν μεγάλη του χαρά να βοηθήσει το «προβληματικό» (όπως το αποκαλούσαν οι ίδιοι)γατάκι. Για τους απάνθρωπους αυτούς τύπους, η μοναδική λύση ήταν να το θανατώσουν…

Για καλή τύχη της Μάγια ωστόσο, η οργάνωση The Odd Cat Sanctuary ενημερώθηκε για την κατάστασή της κι ανέλαβε δράση μεμιάς. Η συγκεκριμένη οργάνωση αποτελείται από μια ομάδα διάσωσης, σκοπός της οποίας είναι να βοηθάει γάτες που αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα. Η Odd Cat Sanctuary έκανε γνωστή την ιστορία της Μάγια προχωρώντας σε σχετική ανάρτηση στο facebook και γρήγορα της βρήκε μια ανάδοχη οικογένεια να την αγαπά και να την φροντίζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η νέα της οικογένεια δηλώνει πως λόγω της ασυνήθιστης εμφάνισής της, καμιά φορά μπορεί να δείχνει λυπημένη ή προβληματισμένη, ωστόσο κανένα από τα δύο δεν ισχύει. Η Μάγια είναι ένα χαρούμενο γατάκι, που παρά τα όποια προβλήματα όρασης, έχει όρεξη για παιχνίδια, τρέλες και για …πολλά γαργαλητά!

image 9537

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


image e93f

image b8c7

image 0dc9

image 248d

image 2d5e

image 0f20

image 9351

Πηγή : citypatras.gr

ΠΗΓΗ