Το δικό του smartwatch ετοιμάζει το Facebook με social χαρακτηριστικά

cf84cebf ceb4ceb9cebacf8c cf84cebfcf85 smartwatch ceb5cf84cebfceb9cebcceacceb6ceb5ceb9 cf84cebf facebook cebcceb5 social cf87ceb1cf81ceb1ceba

Στην αγορά των smartwatches ετοιμάζεται να μπει και το Facebook, σύμφωνα με δημοσίευμα του The Information. Αυτό το wearable θα εστιάζει σε εφαρμογές υγείας, και φυσικά στο social messaging, καθώς θα προσφέρει άμεση και εύκολη χρήση των εφαρμογών Messenger, WhatsApp και Instagram. Μάλιστα θα έχει αυτόνομη συνδεσιμότητα με τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, ώστε να μην εξαρτάται από τη σύνδεση του με το smartphone σας.

facebook watch

Επίσης θα προσφέρει το ίδιο επίπεδο εμπειρίας με υπηρεσίες και συσκευές υγείας. Αναμένεται να ενσωματώνει μία ειδική έκδοση του Android (δεν διευκρινίζεται αν θα είναι το WearOS) αλλά το Facebook ήδη αναπτύσσει το δικό του λειτουργικό σύστημα για wearables. Δεν γνωρίζουμε σε ποιο εύρος τιμών θα κινηθεί, αλλά αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022. Επιπλέον, το Facebook κάνει σχέδια για το μέλλον των wearables, αφού σκοπεύει να κυκλοφορήσει το δεύτερο smartwatch, εκείνη τη φορά με το OS που αναπτύσσει, μέσα στο 2023.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *