Το καλοκαίρι θέλει τα μαγικά του: 27 απίθανα tricks για να το παίξεις Κόπερφιλντ στην παρέα σου

cf84cebf cebaceb1cebbcebfcebaceb1ceafcf81ceb9 ceb8ceadcebbceb5ceb9 cf84ceb1 cebcceb1ceb3ceb9cebaceac cf84cebfcf85 27 ceb1cf80ceafceb8
magika3

Το καλοκαίρι θέλει μαγεία. Δες πώς θα την δημιουργήσεις εσύ με αυτά τα εντυπωσιακά τρικς.

Η μαγεία υπάρχει μέσα μας! Την αγαπάμε από μικρά παιδιά γιατί πάντα περιέχει το μυστήριο, κάτι ονειρικό, εξωπραγματικό και αγαπημένα φανταστικό! Η μαγεία είναι συνυφασμένη με τα παραμύθια, με όλα όσα θέλουμε να ζήσουμε έτσι ξαφνικά, όλα όσα θέλουμε να γίνουμε αλλά και ν’ αλλάξουμε στο δευτερόλεπτο.

Μπορεί να φαίνεται ως ένα υπέροχο καμουφλάζ όμως μέσα της έχει την θετική πλευρά του εαυτού μας. Δεν μιλάμε για σκοτεινούς δράκους και μάγισσες αλλά για αυτό το μαγικό που μπορεί με όμορφο τρόπο να μας μεταφέρει στα παραμύθια.

Δεν είναι τυχαίο που ακόμη και όταν μεγαλώνουμε, τα τρικ μαγείας είναι από τα αγαπημένα μας. 

Κι επειδή τα καλοκαίρια περνούν πιο ευχάριστα με την παρέα μας στο μπαλκόνι, στη βεράντα ή ακόμη και στην παραλία παίζοντας παιχνίδια και γελώντας μέχρι δακρύων, αυτά τα tricks που θα δεις στο video που ακολουθεί θα σε κάνει να πάρεις τα εύσημα ακόμη και από τον David Copperfield.

Τα 15 καλύτερα τραγούδια για ένα «karaoke night» γεμάτο γέλιο με την παρέα σου

Αν οι αγαπημένες σου ταινίες -και βιβλία- είναι ξεκάθαρα του Harry Potter, τότε δεν έχεις παρά να αποτυπώσεις στο μυαλό σου τα μαγικά που θα δεις παρακάτω.

Γιατί όλοι μας θέλουμε τη μαγεία μας…

[embedded content]

ΠΗΓΗ