Το κρασί, θάλασσα και το αγόρι μου, μας τελείωσε

cf84cebf cebacf81ceb1cf83ceaf ceb8ceaccebbceb1cf83cf83ceb1 cebaceb1ceb9 cf84cebf ceb1ceb3cf8ccf81ceb9 cebccebfcf85 cebcceb1cf82 cf84

pdiakopeso

 

Η κρίση συνεχίζει το καταστροφικό της έργο, όμως δεν είναι λίγοι αυτοί που δείχνουν μία αξιοθαύμαστη αντοχή, ειδικά στον χώρο των επαγγελματιών που αρνούνται να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες που τους δίνουν να νέα μέτρα και να εισπράξουν κάποιο μέρος από τα χρήματα που είχαν συνηθίσει σε ανάλογες μέρες πριν από τις γιορτές.

 

Βέβαια αυτοί ξέρουν καλύτερα από εμάς ποιο είναι το συμφέρον τους και αν με το να ανοίξουν θα βγουν κερδισμένοι ή χαμένοι.

 

Δυστυχώς όμως η κρίση να πηγαίνει τουλάχιστον μέχρι την άνοιξη και αν το καλοκαίρι είναι σαν το φετινό, θα περάσουν πολύ δύσκολα.

 

Τα ξένα γραφεία υποθέτω ότι κλείνουν τις τουριστικές θέσεις από τώρα και δεν νομίζω να υπάρχουν πολλοί ξένοι που θα ρισκάρουν να έλθουν να κάνουν διακοπές στην Ελλάδα, ή και άλλες χώρες, όπως έκαναν στο 2020.

 

Όσοι ασχολούνται με τον τουρισμό, δηλαδή την ενοικίαση δωματίων, εστίαση και πώληση τουριστικών ειδών είχαν σχεδόν μηδενίσει τις αποδείξεις που έκοβαν με τον γνωστό τρόπο, τόσο με απόδειξη, τόσο χωρίς.

 

Το ερχόμενο καλοκαίρι όμως κανείς δεν ξέρει αν θα υπάρχουν πελάτες, αφού όλα πάνω προς το χειρότερο. Εκτός και αν γίνουν θαύματα με τα εμβόλια, πράγμα δύσκολο, πιο καλό θα κάνουν στην ψυχολογία, παρά στην πραγματικότητα.

 

Αυτοί που δεν ανοίγουν τα μαγαζιά τους πιστεύω ότι θα είναι πάνω από 50 ετών και έχουν κάνει την μπάζα τους που λέμε, όλα αυτά τα χρόνια στην χώρα του δεν πληρώνω.

 

Όμως τα χρήματα κάποτε τελειώνουν, αυτό συμβαίνει και στις ‘καλύτερες οικογένειες’, βλέπετε πχ την αντίδραση των μουσικών, των ηθοποιών, οι οποίοι δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση, αλλά οι κυβερνήσεις όλο και κάτι τους έδιναν, ειδικά με τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις.

 

Το ίδιο θα πάθει και η κυβέρνηση, η οποία μοιράζει χρήμα, θα τελειώσει το απόθεμα που μάζευε ο ΣΥΡΙΖΑ με τους γνωστούς τρόπους που είχαν οι κάτοικοι του πλανήτη στον μεσαίωνα και θα βρεθεί προ εκπλήξεων.

 

Καλό θα είναι λοιπόν, όσοι μπορούν να δουλέψουν, να το κάνουν γιατί δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει αύριο και ακόμα χειρότερο, στα επόμενα χρόνια. Αυτοί που άλλαξαν τον κόσμο μας δεν πρόκειται να επιστρέψουν στο παρελθόν, βρήκαν τρόπο να μειώσουν τα έξοδα και να αυξήσουν τα κέρδη τους, δεν θα τον παρατήσουν

 

Κώστας Ζουγρής

 

 

Γίνε μέλος στην ομάδα μας

 

ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ!!! από τις 4 στις 5

 

Και μάθε στα παιδιά σου το https://popup.gr/

 

Αγαπάτε την μουσική από το παρελθόν; θέλετε να ξέρετε τι συμβαίνει σήμερα στον κόσμο; σας αρέσει να ενημερώνεστε πρώτοι για τις αυριανές εξελίξεις; στηρίξτε την προσπάθεια μας με 1-2-5-10-20 ευρώ ή όποιο ποσό θέλετε και σας επιτρέπουν τα οικονομικά σας, εμείς θα προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας να σας το ανταποδώσουμε. 
{loadposition donate2}

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *