«Το Κύμα»: Ο Μάνος Πυροβολάκης επανέρχεται δριμύτερος με νέο τραγούδι

cf84cebf cebacf8dcebcceb1 cebf cebcceaccebdcebfcf82 cf80cf85cf81cebfceb2cebfcebbceaccebaceb7cf82 ceb5cf80ceb1cebdceadcf81cf87
manos pyrovolakis 54175241

Ο Μάνος Πυροβολάκης δίνει ένα μήνυμα ελπίδας εξόδου από μια εποχή όπου το σκοτεινό πέπλο της ανασφάλειας έχει καλύψει την υδρόγειο.

Ο Μάνος Πυροβολάκης επανέρχεται δριμύτερος και παρουσιάζει το νέο τραγούδι «Το Κύμα», σε μουσική και ερμηνεία δική του και στίχους που μοιράζεται με τον Γιάννη Στίγκα.

Είναι ένας σημαντικός τραγουδοποιός, ερμηνευτής, εξαιρετικός μουσικός και δάσκαλος που έχει αφήσει το δικό του στίγμα με τον διακριτό του ήχο στη μουσική σκηνή των δύο – και πλέον- τελευταίων δεκαετιών.

Με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του, συνεργασίες με κορυφαίους ερμηνευτές και τραγουδοποιούς και τον αρμονικό συνδυασμό της πλούσιας μουσικής μας παράδοσης με τον σύγχρονο ήχο, ο Μάνος Πυροβολάκης έχει καταφέρει κάτι σπάνιο, να δημιουργήσει το δικό του αναγνωρίσιμο μουσικό ιδίωμα και να αγαπηθεί από το κοινό χωρίς να κάνει παραχωρήσεις και εκπτώσεις στην τέχνη του.

Το τραγούδι «Το Κύμα» είναι ένα αλληγορικό παραμύθι που μιλά για το απερίσκεπτο θάρρος όλων των μικρών ηρώων του κόσμου, που δεν διστάζουν να αναμετρηθούν με κάτι φανερά υπέρτερο, διεκδικώντας το αδύνατο. Κάθε τους βέβαιη ήττα είναι και ένα ακόμα βήμα προς την τελική νίκη ενάντια στο θεριό του φόβου.

Όπως μοναδικά έγραψε ο ποιητής: «Νίκη, νίκη όπου έχω νικηθεί. Δε νιώθει νικητής μα έμαθε νωρίς πως τίποτα μες στη ζωή αήττητο δεν είναι».

Ο Μάνος Πυροβολάκης μας χαρίζει ένα πολύ όμορφο τραγούδι που δίνει ένα μήνυμα ελπίδας εξόδου από μια εποχή όπου το σκοτεινό πέπλο της ανασφάλειας έχει καλύψει την υδρόγειο.

Το video clip που συνοδεύει «Το Κύμα» είναι μία εξαιρετική δημιουργία της ello DESIGN με animation τεχνική και απεικονίζει με ανατρεπτικό και ευφάνταστο τρόπο την ιστορία του τραγουδιού.

«Το Κύμα» κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ