Το Μπρόντγουεϊ ανοίγει ξανά: Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο μετά από 18 μήνες

Περισσότερα… ΠΗΓΗ…

cf84cebf cebccf80cf81cf8ccebdcf84ceb3cebfcf85ceb5cf8a ceb1cebdcebfceafceb3ceb5ceb9 cebeceb1cebdceac cf84cebfcebd ceb5cf81cf87cf8ccebc
facebookBroadway

Οι ζωντανές παραστάσεις του Μπρόντγουεϊ θα επιστρέψουν στη σκηνή στις 14 Σεπτεμβρίου, μετά από διακοπή 18 μηνών, λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, Άντριου Κουόμο.

Τα εισιτήρια για τις παραστάσεις θα αρχίσουν να πωλούνται από την Πέμπτη 6 Μαΐου και τα θέατρα θα μπορούν να γεμίσουν στο 100% της χωρητικότητάς τους, είπε ο Κουόμο.

Τα θέατρα του Μπρόντγουεϊ είναι μεταξύ των μεγαλύτερων τουριστικών αξιοθέατων της Νέας Υόρκης.

«Το Μπρόντγουεϊ είναι τεράστιο κομμάτι της ταυτότητας και της οικονομίας της πολιτείας μας και είμαστε ενθουσιασμένοι που η αυλαία θα ανοίξει ξανά», έγραψε σε tweet ο Κουόμο.

Οι ζωντανές θεατρικές παραστάσεις είναι ένας από τους τελευταίους τομείς που επιστρέφουν μετά την πανδημία, λόγω των προκλήσεων να τηρηθούν οι κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης για τους ηθοποιούς στη σκηνή, τα συνεργεία στο παρασκήνιο και τους θεατές.

Χιλιάδες ηθοποιοί, χορευτές, μουσικοί και τεχνικοί βρέθηκαν χωρίς δουλειά, όταν τα θέατρα του Μπρόντγουεϊ έκλεισαν τον Μάρτιο του 2020. Ορισμένες παραστάσεις, όπως τα μιούζικαλ «Frozen» και «Mean Girls» ανακοίνωσαν ότι δεν θα επιστρέψουν.

Περισσότερα από 14,8 εκατομμύρια εισιτήρια είχαν πωληθεί για παραστάσεις του Μπρόντγουεϊ τη σεζόν 2018-2019, που έληξε τον Μάιο, φέρνοντας εισπράξεις ύψους 1,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων στα ταμεία της Broadway League. Το 63% των θεατών ήταν τουρίστες, εκτός των ΗΠΑ ή εκτός της Νέας Υόρκης.

ΠΗΓΗ