Το μυστήριο λύθηκε! Η Capcom επιβεβαιώνει το ύψος της Lady Dimitrescu στο Resident Evil Village!

cf84cebf cebccf85cf83cf84ceaecf81ceb9cebf cebbcf8dceb8ceb7cebaceb5 ceb7 capcom ceb5cf80ceb9ceb2ceb5ceb2ceb1ceb9cf8ecebdceb5ceb9 cf84cebf

Όλοι οι gamers δεν μπορούν να κρύψουν τον θαυμασμό τους για την επιβλητική Lady Dimitrescu, την villain του Resident Evil Village που μαζί τις εφιαλτικές κόρες της είναι βέβαιο ότι θα σας δυσκολέψει τη ζωή! H Lady Dimitrescu έχει ήδη καταφέρει να κλέψει την παράσταση, για αυτό και εκατομμύρια fans την έχουν… ερωτευθεί, ενώ δεν είναι λίγες οι cosplayers που έχουν αντιγράψει την επιβλητική εμφάνιση τους. Όμως από τη στιγμή που έκανε για πρώτη φορά την εμφάνιση της, το Internet έχει διχαστεί αναφορικά με το πόσο ψηλή είναι αυτή η γκροτέσκα vampire φιγούρα, η οποία μοιάζει να έχει ξεπηδήσει μέσα από τους χειρότερους εφιάλτες!

Lady Dimitrescu 2

Ε λοιπόν, η φρενίτιδα που επικράτησε ανάγκασε την Capcom να δώσει τέλος στις απορίες των fans αναφορικά με το ύψος της ανακοινώνοντας μέσω του  art director της Capcom, Tomonori Takano, ότι η σαγηνευτική lady είναι περίπου 3 μέτρα (2 μέτρα και 90 εκατοστά για την ακρίβεια). Αν και η παραπάνω πληροφορία θα ηρεμήσει κάπως τους fans του Resident Evil Village, παρόλα αυτά η επίσημη αυτή δήλωση δεν έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες αναφορικά για το πως η Lady Dimitrescu θα μπορούσε να θεωρηθεί ως η μακρινή ξαδέρφη του Gheorghe Mureșan.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *