Το μυστικό θησαυροφυλάκιο που φυλάσσονται όλα τα σετ της Lego

cf84cebf cebccf85cf83cf84ceb9cebacf8c ceb8ceb7cf83ceb1cf85cf81cebfcf86cf85cebbceaccebaceb9cebf cf80cebfcf85 cf86cf85cebbceaccf83cf83

Ως ένας πραγματικός παράδεισος για μικρούς και μεγάλους ή ως η μαγική χώρα των θαυμάτων θα μπορούσε να χαρακτηριστεί για τους λάτρεις των διάσημων σετ από τουβλάκια, και όχι μόνο, το μυστικό υπόγειο θησαυροφυλάκιο, όπου φυλάσσεται όλη η ιστορία της Lego.

Ονομάζεται «The Lego Memory Lane» και βρίσκεται στο Billund της Δανίας, κάτω ακριβώς από το μουσείο της εταιρείας, Lego Idea House. Το «Άγιο Δισκοπότηρο» της νοσταλγίας για τους αμετανόητους συλλέκτες, είναι ένας χώρος υψηλής ασφαλείας, που φιλοξενεί κατά 90% τα σύνολα Lego που έχουν δημιουργηθεί στην ιστορία.

shutterstock 1351774778

Πρόκειται για έναν μαγικό χώρο, όπου τόσο οι σχεδιαστές όσοι και οι υπάλληλοι της εταιρείας καταφεύγουν όταν θέλουν να κάνουν κάποια έρευνα ή απλώς να θυμηθούν την παιδική τους ηλικία. Σε αυτόν τον χώρο, εκτός του ότι βρίσκονται όλες οι δημιουργίες της Lego, ακόμη και τα πρώτα σχέδια από τη δεκαετία του ’50, υπάρχουν και σετ που είτε δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη, είτε βρίσκονται ταυτόχρονα στα ράφια των καταστημάτων.

Ανάμεσα στους ειδικά διαμορφωμένους διαδρόμους του υπογείου βρίσκονται οι θρυλικές σειρές των Lego Space, Lego Technic, Lego Town, Lego Castle, Lego Pirate, Lego Star Wars κ.α., υπενθυμίζοντας τόσο την ιστορία, όσο και την εξέλιξη των δημοφιλών αυτών παιχνιδιών που όχι μόνο διασκεδάζουν μικρούς και μεγάλους, αλλά εξάπτουν και την φαντασία τους.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *