Το νέο άλμπουμ της Aaliyah θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο

cf84cebf cebdceadcebf ceaccebbcebccf80cebfcf85cebc cf84ceb7cf82 aaliyah ceb8ceb1 cebacf85cebacebbcebfcf86cebfcf81ceaecf83ceb5ceb9 cf84

Το νέο άλμπουμ της Aaliyah θα περιλαμβάνει συμμετοχές από τους The Weeknd, Drake, Snoop Dogg, Future και Ne-Yo.

Ο θείος της Aaliyah, Barry Hankerson, αποκάλυψε ότι το νέο μεταθανάτιο άλμπουμ της εκλιπούσας τραγουδίστριας θα έχει τον τίτλο «Unstoppable» και ότι θα κυκλοφορήσει αυτόν τον μήνα.

Ο Hankerson, ο οποίος είναι ιδρυτής της πρώην δισκογραφικής εταιρείας της Aaliyah, της Blackground Records, και του ανήκουν όλα τα δικαιώματα της μουσικής της, ανέφερε σε νέα συνέντευξή του ότι στο άλμπουμ θα συμμετέχουν οι Ne-Yo, Drake, Snoop Dogg και Future.

Τον προηγούμενο Δεκέμβριο κυκλοφόρησε το πρώτο δείγμα από το άλμπουμ, το single «Poison» με τη συμμετοχή του The Weeknd. Μέχρι τη στιγμή αυτή, το τραγούδι έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 5 εκατομμύρια stresms στο Spotify και ο Barry Hankerson είναι σαφώς ευχαριστημένος με αυτό.

«Ένα από τα τραγούδια που κυκλοφορεί τώρα τα πηγαίνει απίστευτα καλά. Και αυτό είναι το τραγούδι που έκανε με τον The Weeknd», είπε σε συνέντευξή του στο «The Geno Jones Show».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει αυτό το μήνα, χωρίς να προσδιορίσει ημερομηνία και ότι θα περιλαμβάνει συμμετοχές από μερικά πολύ μεγάλα ονόματα.

«Λόγω αυτής της επιτυχίας, πιστεύουμε ότι το άλμπουμ θα γίνει ακόμα καλύτερο με ανθρώπους όπως ο Ne-Yo και ο Snoop Dogg, ο Future και ο Drake, ένας από τους μεγαλύτερους θαυμαστές της. Αυτές είναι οι συμμετοχές που θα υπάρχουν στο δίσκο και ο οποίος θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο», ανέφερε.

Η μουσική της Aaliyah δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στις υπηρεσίες streaming κατά τη διάρκεια του 2021 στο πλαίσιο μίας νέας συμφωνίας μεταξύ της Blackground και της EMPIRE, ωστόσο δεν έλειψαν οι αντιπαραθέσεις.

Οι διαχειριστές της κληρονομιάς της Aaliyah, οι οποίοι δεν συνδέονται με τον Barry Hankerson, σημείωσαν ότι η συμφωνία διανομής οριστικοποιήθηκε χωρίς τη συμμετοχή τους.

Η Aaliyah πέθανε σε αεροπορικό δυστύχημα στις 25 Αυγούστου 2001 σε ηλικία 22 ετών.

Aaliyah - The Weeknd

ΠΗΓΗ